Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cat a castigat fiecare echipa din Turul Frantei la editia recent incheiata

Hotnews Hotnews,
 Cat a castigat fiecare echipa din Turul Frantei la editia recent incheiata

Ineos, echipa castigatorului Egan Bernal, a incasat 800. 000 de euro in urma participarii la Turul ciclist al Frantei editia 2019, conform listei castigurilor data publicitatii duminica seara de organizatori, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Vincenzo Nibali victorios in ultima etapa montana din Turul Frantei

Doar 59 de kilometri au parcurs rutierii, sambata, in ceea ce a fost ultima etapa de munte inalt din aceasta editie a Marii Bucle.

Natura isi face de cap in Turul Frantei. Ultima etapa din Alpi sub semnul intrebarii

Caravana din Turul Frantei ar trebui sa parcurga, sambata, ultimele ascensiuni din Alpi intr-o mansa care va decide castigatorul acestei editii, numai ca natura dezlantuita le da mari batai de cap organizatorilor.

Haos in Turul Frantei. O ploaie ca in filmele apocaliptice opreste etapa si schimba liderul la general!

Etapa a 19-a din Turul Frantei a fost incheiata abrupt din cauza conditiilor mete extreme, iar francezul Julian Alaphilippe a pierdut tricoul galben in fata columbianului Egan Bernal.

Columbianul Egan Bernal a castigat Turul Frantei

Ciclistul columbian Egan Bernal a castigat duminica editia cu numarul 106 a Turului Frantei, dupa et.

VIDEO Turul Frantei: Egan Bernal (Ineos), primul columbian care castiga competitia Caleb Ewan (Lotto-Soudal), a treia victorie de etapa

Egan Bernal Team Ineos) a castigat editia cu numarul 106 a Turului Frantei. Rutierul in varsta de 22 de ani este primul columbian care se impune in Marea Bucla. Ultima etapa din acest an, desfasurata intre Rambouillet si Paris, pe o distanta de 128 de kilometri, a fost castigata de australianul Caleb Ewan Lotto-Soudal), care s-a impus si in etapele 11 si 16.

VIDEO Turul Frantei: Vincenzo Nibali, victorios in penultima etapa, de doar 59 de kilometri din cauza drumurilor impracticabile Egan Bernal, lider la general

Italianul Vincenzo Nibali Bahrain-Merida) s-a impus, sambata, in penultima etapa a Turului Frantei, la Val Thorens. Ciclistii au parcurs doar 59 de kilometri, din cauza drumurilor impracticabile, relateaza LEquipe. Lider in clasamentul general probabil castigator al Turului) este columbianul Egan Bernal Ineos).

VIDEO Turul Frantei: Etapa a 19-a, oprita si neutralizata inainte de final din cauza grindinei; Egan Bernal (Ineos), noul tricou galben

Etapa a 19-a a Turului Frantei, care trebuia sa se dispute intre Saint-Jean-de-Maurienne si Tignes, a fost oprita si neutralizata, vineri, din cauza grindinei care a cazut la coborarea din Iseran pana la Val dIsere.

VIDEO Turul Frantei: Thibaut Pinot (Groupama-FDJ), locul cinci in clasamentul general, a abandonat in etapa a 19-a

Thibaut Pinot Groupama-FDJ), locul cinci in clasamentul general, a abandonat in etapa a 19-a a Turului Frantei, cu doua runde inainte de finalul competitiei, din cauza unei accidentari la piciorul stang, informeaza LEquipe.

Business report: Cat a castigat Pro TV din publicitate in sase luni? Dar de la cablisti?; Electricitatea se va scumpi rapid in Romania, centralele noastre se inchid, vom deveni importator net din Ungaria; Salariile din Cluj cresc cu 13% intr-un an

Autostrada Comarnic Brasov: conditia obligatorie pentru constructorii care vor face soseaua de mare viteza din Valea Prahovei. Cand era gata sa bata palma cu asocierea turco chineza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )