Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cat costa un bilet la BIAS 2019 si de unde le poti cumpara

Playtech Playtech,
Cat costa un bilet la BIAS 2019 si de unde le poti cumpara

Cea de-a XI-a editie BIAS Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition) BIAS 2019 este extrem de asteptata de romani si va avea loc pe 24 august 2019, pe aeroportul international Baneasa. Va fi un spectacol de forta aeriana, in care asii aviatiei civile si militare vor incanta spectatorii cu acrobatii aeriene . continuă pe Playtech

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Noua Lege a Pensiilor. Cum poti cumpara vechime la pensie si cine poate beneficia de aceasta facilitate

Noua lege a pensiilor aduce vesti bune pentru actualii, dar si pentru viitorii pensionari. Acestia nu vor mai trebui sa-si faca nicio grija, pentru ca vor putea beneficia de o facilitate speciala. De acum se poate cumpara vechime. Cum se poate face acest lucru? Noua lege a pensiilor. Cum se poate cumpara vechime? Legea noua .

Curs valutar BNR marti, 20 august. Cat costa azi euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie si vezi la orele 13:00 de ce schimbari are parte Indicele ROBOR! Curs valutar BNR marti, 20 august Banca Nationala a Romaniei va urma sa stabileasca si sa comunice noul curs .

CURS VALUTAR 19 august. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 19 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, luni, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7284 1 Dolar S. A USD 4,2575 1 Dolar.

Cat costa sa traiesti in Bucuresti, comparativ cu alte capitale europene

Raportul anual Mercer situeaza Bucurestiul pe locul 176 din 209 orase analizate in privinta costului vietii. Costul vietii in capitala Romaniei este de 442 euroluna, fara chiria sau rata la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )