Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa o camera in hotelul Simonei Halep de Valentines Day

Antena3 Antena3,
Cat costa o camera in hotelul Simonei Halep de Valentines Day

Simona Halep a investit anul acesta 2. 000 de euro intr-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brasov. Hotelul Drachenhaus Poiana Brasov are 24 de camere si apartamente. Doua nopti intr-o camera suita. continuă pe Antena3

Cele mai practice cadouri de Valentines Day

In februarie celebram iubirea, iar Valentines Day sau Dragobetele autohton sunt doar doua dintre momentele speciale ale acestei luni. Ocazii perfecte pentru a-ti manifesta recunostinta si dragostea printr-un cadou inspirat si util.

CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret, de Valentines Day si de Dragobete, iar indragostitii pot face declaratii de dragoste la Gara de Nord

Bilete de tren la jumatate de pret vor fi puse in vanzare de CFR Calatori pe anumite rute pentru zilele de 14 si 24 februarie - Valentines Day si Dragobe, iar indragostitii vor putea face, in aceste zile, declaratii de dragoste la megafonul din Gara de Nord din Bucuresti.

Iti plac adidasii lansati de Louis Vuitton? Iata cat costa!

Iti plac adidasii model anii 90? Sau cei denumiti acum dad shoe? Ce ai zice de un model lansat de celebra casa de moda Louis Vuitton? Iata cat costa! .

Vacante romantice de Ziua Indragostitilor. Cat costa cel mai scump pachet turistic

Ziua Indragostitilor este un bun prilej pentru calatorii, iar multi romani si-au facut deja rezervari pentru o mini-vacanta romantica. Anul acesta, au ales atat destinatii clasice precum Paris, Roma, Viena, Venetia, Barcelona, cat si destinatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )