Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cat costa cel mai scump WC din lume, impodobit cu 72.000 de cristale Swarovsky

Adevărul Adevărul,
Cat costa cel mai scump WC din lume, impodobit cu 72.000 de cristale Swarovsky

Un tron demn de un posterior regal, asa poate fi descrisa cea mai scumpa toaleta din lume. WC-ul este incrustat cu 72. 000 de cristale Swarovski si a fost creat de designerul japonez Ginza Tanaka. continuă pe Adevărul

Cel mai scump divort

Sotia celui mai bogat rus este hotarata sa obtina jumatate din averea de 15 miliarde de dolari a celui alaturi de care a stat 30 de ani. Oligarhul este dispus sa ii ofere 250 de mii de dolari lunar si mai.

Cum arata cel mai scump si peformant smartphone romanesc lansat pana acum pe piata

Allview, unul dintre cei mai importanti integratori de electronice si dispozitive mobile la nivel local, a lansat in Romania smartphone-ul X2 Xtreme, noul varf de gama al companiei, cu un pret care se apropie de marile flagship-uri lansate de gigantii.

Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Visual Fan lanseaza sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotari de varf si un pret pe masura specificatiilor. Daca te-ai obisnuit ca sub numele Allview sa gasesti doar telefoane low-end sau mid-range cu preturi mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin pret de [] Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat costa o piscina interioara

A venit vara, au sosit si caldurile. Iar unii, mai norocosi, dispun de locuinta la tara si suficient teren cat sa isi construiasca o piscina. Adevarul va prezinta cat costa o piscina interioara.

Cea mai buna boxa Bluetooth din lume a devenit si mai buna Bose SoundLink Mini 2

Amatorii de sunet de calitate in deplasarea se vor bucura sa afle ca cei de la Bose au lansat o noua versiune a popularei Bose SoundLink Mini. Bose este o companie sinonima cu sunet de calitate pentru foarte multi dintre noi. Desi americanii au devenit populari prin sisteme home theater foarte scumpe, de cativa ani [] Cea mai buna boxa Bluetooth din lume a devenit si mai buna Bose SoundLink Mini 2 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Olimpiada robotilor apocaliptici - cum arata cei mai inteligente masinarii din lume

O echipa din Coreea de Sud a castigat competitia celor mai fiorosi roboti din lume. Echipa Kaist a construit un robot care a reusit sa parcurga traseul cu obstacole in mai putin de 45 de minute.

Paul Draghis, geniu in astronomie si astrofizica, a fost acceptat la sase universitati de prestigiu din lume. Aceste materii nici nu se predau in scolile din Romania

Un elev din Baia Mare ce a obtinut numeroase medalii de aur si argint la olimpiadele internationale de astronomie si astrofizica a fost acceptat la sase universitati de prestigiu din lume. Ceea ce este mai.

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )