Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa o cursa la Uber si Taxify in prima zi in care isi face efectul ordonanta taximetriei

Adevărul Adevărul,
Cat costa o cursa la Uber si Taxify in prima zi in care isi face efectul ordonanta taximetriei

Ordonanta de urgenta care modifica legea taximetriei a intrat in vigoare de joi. S-a ajuns aici dupa mai multe proteste ale taximetristilor, care au cerut Guvernului sa modifice legea 38/2003. Taximetristii s-au plans de concurenta neloiala si au acuzat companiile de ridesharing, precum Uber, Bolt fostul Taxify) si Clever, ca ar functiona ilegal. Astfel, astazi au iesit in strada soferi care lucreaza cu aplicatii, dar mult mai putini. continuă pe Adevărul

Cat costa o cursa la Uber si Bolt in prima zi in care isi face efectul ordonanta taximetriei

Ordonanta de urgenta care modifica legea taximetriei a intrat in vigoare de joi. S-a ajuns aici dupa mai multe proteste ale taximetristilor, care au cerut Guvernului sa modifice legea 38/2003. Taximetristii s-au plans de concurenta neloiala si au acuzat companiile de ridesharing, precum Uber, Bolt fostul Taxify) si Clever, ca ar functiona ilegal. Astfel, astazi au iesit in strada soferi care lucreaza cu aplicatii, dar mult mai putini.

Cat costa o cursa la Uber si Taxify in prima zi in care isi face efectul ordonanta taximetriei?

Pretul unor curse la Uber si Taxify s-au dublat joi dimineata, in prima zi in care a intrat in vigoare ordonanta taximetriei, potrivit unei analize realizate de Digi24 , in care a fost comparat pretul unei curse inainte de OUG cu pretul unei curse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )