Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cat costa de fapt productia unui iPad mini: merita 329 dolari?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat costa de fapt productia unui iPad mini: merita 329 dolari?

Lansat de numai cateva zile, iPad mini a adunat deja mii de clienti si simpatizanti ai gadget-ului creat de Apple, un dispozitiv al carui pret porneste de la 329 de dolari pentru varianta de 16GB si cu echipare Wi-Fi. continuă pe Wall-Street Ro

Cat costa noul iPad Mini?

Toata lumea vorbeste de iPhone 5. Cat costa, cand ajunge, cine il lanseaza, unde, cum, la ce abonamente, ce caracteristici, care sunt preturileSe pare ca au uitat cu totii de mai mica revelatie a celor de la Apple: noul iPad Mini. In cazul in care nu stiati, cel mai ieftin iPad de pana acum este disponibil si la noi pe piata incepand cu ziua de azi. Asa ca am analizat putin piata si am gasit cateva preturi, cei drept destul .

Cat costa in realitate cele mai populare tablete ale momentului?

Rareori pierdem ocazia sa afisam un gadget precum iPad mini demontat in bucati. Cu toate acestea, niste poze de la dezasamblare nu ne spun foarte multe despre pretul acestor dispozitive. De acest aspect se ocupa cercetarile IHS. Un nou studiu al celor de la IHS bazat pe informatii obtinute din dezasamblari amanuntite dezvaluie valoarea reala a celor mai populare gadgeturi ale momentului. iPad mini integreaza materiale in valoare de 188 dolari, cu 141 dolari mai putin decat pretul de comercializare.

Apple iPad mini costa de la circa 1.650 de lei in Romania

Cea mai mica tableta a Apple - iPad mini - poate fi comandata si la magazinele online romanesti, preturile fiind cuprinse intre aproximativ 1. 650 lei si 2. 600 lei, in functie de capacitatea de stocare. Apple a prezentat micul iPad pe 23 octombrie, iar din 2 noiembrie incep livrarile.

Record de vanzari pentru Apple: Compania a vandut 3 milioane de iPad Mini si iPad 4 in 3 zile de la lansare

Apple anunta luni ca a vandut 3 milioane de iPad-uri in trei zile de la punerea in vanzare a celei de-a patra generatii a tabletei si a iPad mini, se arata intr-un comunicat de pe site-ul companiei.

Apple a vandut a vandut 3 milioane de tablete iPad Mini si iPad 4

Apple Inc a anuntat, astazi, ca, in primele trei zile de la lansare, au vandut trei milioane de tablete iPad Mini si iPad 4, transmite Antena3. ro.

Apple a vandut a vandut 3 milioane de tablete iPad Mini si iPad 4 in primele trei zile de la lansare

Apple Inc a anuntat, luni, ca, in primele trei zile de la lansare, au vandut trei milioane de tablete iPad Mini si iPad 4. Cele doua noi device-uri au fost lansate in peste 30 de tari, inclusiv Romania, iar.

Apple a lansat la vanzare iPad Mini: Magazinele din Noua Zeelanda au avut doar cateva persoane la cozi

Apple a inceput vineri vanzarea tabletei iPad Mini, Noua Zeelanda este prima tara unde noul dispozitiv cu diagonala de 7,9 inch a devenit disponibil in magazine, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie. Vezi cat costa CHIRIA!.

Liderii ARD au inaugurat, duminica, sediul de campanie al aliantei, in fosta biblioteca a Ambasadei SUA la Bucuresti din Strada Dumbrava Rosie nr. 10, Vasile Blaga precizand ca inchirierea spatiului costa 30. 000 de euro pe perioada campaniei electorale, potrivit Mediafax. Presedintele PDL a spus ca acesta este un spatiu convenabil din punct de vedere organizatoric, iar inchirierea acestuia costa pe perioada campaniei mult mai putin decat a platit USL pentru inchirierea Arenei Nationale .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )