Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cat costa geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o ca a dat 150 de lei pe ea. Cand a aflat adevaratul pret, a fost socat

Playtech Playtech,
Cat costa geanta Deliei? Bendeac nu a crezut-o ca a dat 150 de lei pe ea. Cand a aflat adevaratul pret, a fost socat

Mihai Bendeac o critica adesea pe Delia pentru mana ei larga si pasiunea de necontenit pentru moda. Desi este un fashion icon in Romania, colegul sau de la iUmor nu ii intelege placerea de a cheltui, astfel, intre cei doi a intervenit minciuna. Cantareata, intrebata de actor cat costa geanta pe care o poarta, a . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 13 decembrie. Cat costa euro

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei emit un nou curs. Iata evolutia monedelor de circulatie internationala, dar si valoarea totala a acestora pentru azi, 13 decembrie! Cat costa: Euro, Dolarul, Francul elvetian si Lira sterlina? Curs valutar BNR pentru vineri, 13 decembrie Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs! Cotatiile pentru azi isi .

Sotul Andreei Banica nu se uita la bani cand vine vorba de masina. Cat costa bolidul cu care s-a afisat Lucian Mitrea prin oras

Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica, a dezvoltat o pasiune pentru automobile, astfel ca nu se uita la bani cand vine vorba de acest domeniu. Cat costa masina cu care s-a afisat partenerul artistei de muzica usoara prin oras? Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica nu se uita la bani cand vine vorba de masina Andreea Banica .

Curs valutar BNR, miercuri, 11 decembrie. Cat costa euro astazi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru azi, 11 decembrie? Iata cum arata si evolutie Indicelui Robor! Curs valutar BNR pentru miercuri, 11 decembrie Banca Nationala a Romaniei a emis o noua prognoza pentru azi, 11 decembrie. Indicele ROBOR stabilit pe data de 11 decembrie .

Cat te costa fotografiile profesionale de Craciun, moda care face furori. Este un cadou care rezista

Moda fotografiilor facute de profesionisti, care te vor incanta si atunci cand le vei arata nepotilor, a luat amploare in ultimii zece ani. Am aflat cat costa o sedinta foto, pe care o poti face chiar cadou, si la ce sa te astepti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )