Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cat costa infiintarea unei vii

Adevărul Adevărul,
Cat costa infiintarea unei vii

Cat costa infiintarea unei vii. Conform calculelor efectuate de Federatia Viticultorii, suma necesara pentru plantarea unui hectar de vita de vie se ridica la 140. 000 lei, din care fondurile europene pot acoperi o parte. Adevarul va prezinta detaliile acestei afaceri. continuă pe Adevărul

Breton detasabil. Cat costa accesoriul purtat de Anda Adam si Adelina Pestritu!

Daca vrei sa porti breton, dar nu vrei sa iti tai parul, afla ca exista in comert o posibilitate de a arata precum. regina Cleopatra. Bretonul detasabil a fost folosit chiar de vedete precum Anda Adam si Adelina Pestritu. Iata cat costa.

A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata

Poate cea mai inedita varianta a Apple Watch este una care poarta semnatura lui Vladimir Putin. Pretul este, desigur, pe masura. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa aproximativ 3. 000 de dolari. Pe langa semnatura lui Vladimir Putin, designul ceasului mai include si skyline-ul Rusiei, precum si [] A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat costa Samsung Galaxy S6 edge+ in Romania si unde e disponibil

Samsung Galaxy S6 edge+ a fost prezentat de compania sud-coreeana pe 13 august, iar doi operatori din Romania au anuntat deja un pret. Samsung Galaxy S6 edge+ este echipat cu ecran curbat S-AMOLED QuadHD de 5,7 inchi, procesor octa-core facut de Samsung, are 4GB de memorie RAM, o camera de 16 megapixeli si suportaincarcare rapida [] Cat costa Samsung Galaxy S6 edge+ in Romania si unde e disponibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Putin watch-ul, ceasul inteligent inspirat de Vladimir Putin. Vezi cat costa si cum arata

Un smartwatch cu semnatura liderului rus a fost lansat pe piata, informeaza pagina electronica a CNN. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa 197. 000 de ruble.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )