Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cat costa iPhone 11 la Orange, eMAG si Vodafone, de la ieftin la scump

Playtech Playtech,
Cat costa iPhone 11 la Orange, eMAG si Vodafone, de la ieftin la scump

Din 20 septembrie, iPhone 11 e la precomanda si in Romania. Orange, Vodafone si eMAG au listat telefonul. Daca voiai sa afli cat costa iPhone 11 cand ajunge oficial, ei bine, aceste. continuă pe Playtech

Curs valutar BNR marti, 17 septembrie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs! Cotatiile de azi, 17 septembrie sunt valabile incepand cu orele 13:15 pe site-ul oficial BNR, dar si aici. Pana atunci, poti vedea valorile negative si pozitive din cadrul cursului de ieri. De asemenea, ai la dispozitie si toate cotatiile din sezonul cald, pentru o paralela a evolutiei .

Chinezii dezvaluie ce nu vrea Apple sa stii despre iPhone 11

Ca in fiecare an, Apple a prezentat un nou telefon si a vorbit prea putin de hardware. Astfel, nu stim exact ce e in iPhone 11. Sau nu stiam, pentru ca detaliile au venit din China. Din 20.

Pareri despre iPhone 11 Pro: telefonul care ingroapa camerele foto compacte?

Cu aproape o saptamana inainte sa ajunga in Romania, sunt cateva pareri despre iPhone 11 Pro. Sunt doua modele, ambele cu aceleasi trei camere principale si diferenta principala e.

Cum stergi datele de pe vechiul tau iPhone inainte sa-l schimbi cu iPhone 11

Apple a lansat recent iPhone 11, iar daca planuiesti sa renunti la vechiul telefon in favoarea noului model, ar fi bine sa stergi toate datele de pe el. Noul model lansat de Apple a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )