Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cat costa iPhone 12 in Romania, de la cel mai ieftin la cel mai performant

Playtech Playtech,
Cat costa iPhone 12 in Romania, de la cel mai ieftin la cel mai performant

Daca vrei sa stii cat costa iPhone 12 in Romania, ai nimerit bine. Am facut niste calcule, am folosit anul precedent ca unitate de masura si, ei bine, preturile macar nu sunt mai mari. continuă pe Playtech

Record negru, inregistrat in Romania: Cel mai tanar pacient mort din cauza infectiei cu SARS-COV-2, avea doar 4 ani

Un record sumbru s-a inregistrat duminica, in Romania. Este vorba de primul minorrapus de COVID-19 in tara noastra. Baietelulavea doar 4 ani, era din Mures si avea comorbiditati,potrivit.

Pretul iPhone 12 in Romania si ce poti cumpara mai ieftin de la Samsung, ASUS si nu numai

IPhone 12 e, din 13 octombrie, oficial. Sunt patru modele, nu ajung in acelasi timp pe piata, dar toate au 5G si cel mai rapid procesor. Si de aici inainte incep diferentele. in 2020, Apple.

Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

A cucerit recent titlul cu numarul 13 !) la Roland Garros, iar dupa aceasta performanta a oferit un amplu interviu jurnalistilor de la AS. Rafael Nadal este omul momentului in tenisul masculin: a egalat recordul prietenului si rivalului Roger Federer, iar la intrebarea cine este cel mai bun din istorie? are un raspuns clar.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Parintii, in alerta. Cel mai tanar pacient, un copil de patru ani, a fost rapus de COVID-19. Ce alte probleme de sanatate mai avea micutul

Durere imensa intr-o familie din Mures, acolo unde un baietel de patru ani a fost ucis de infectia cu COVID-19. Micutul este cel mai tanar pacient care moare din cauza virusului ucigas la o varsta atat de frageda. Decesul a fost transmis de Grupul de Comunicare Strategica, in cursul zilei de duminica. Micutul prezenta si .

Cum arata noul iPhone 12, lansat ieri de Apple. Cand va ajunge in Romania si ce pret va avea (VIDEO)

Apple si-a prezentat noua serie de smartphone-uri IPhone, compusa din urmatoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Cele patru modele difera prin dimensiunea ecranului,.

iPhone 12 Pro si 12 Pro Max: pret, specificatii si cele mai importante noutati

IPhone 12 a fost, oficial, prezentat. Apple a introdus patru noi telefoane. Doua sunt livrate mai repede, doua mai lent. Altfel, preturile au ramas la fel. Si mai e o boxa inteligenta.

Solutia gasita de Apple, daca tot te-a lasat fara casti in cutie la iPhone 12

Daca tot te-a lasat fara casti in pachet la iPhone 12, Apple iti vinde o pereche de BeatsX la pret bun, ca sa compenseze marlania. Nu erau cele mai bune casti din lume si nici nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )