Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cat costa masina electrica pentru hipsteri pe care o poti parca oriunde

Playtech Playtech,
Cat costa masina electrica pentru hipsteri pe care o poti parca oriunde

Microlino, cea mai mica masina electrica de oras, va fi disponibila in Europa curand si promite mai multe avantaje decat pare la prima vedere. Microlino este un producator elvetian de scutere care, in urma cu trei ani, a decis sa reinventeze vechea BMW Isetta, masinuta din anii 50 si 60 care devenise populara in mai []. continuă pe Playtech

VIDEO Masina electrica pentru oras: Versiunea moderna a unui BMW din anii 50

Un start-up din Elvetia remodeleaza modelul Isetta, produs de BMW in urma cu aproximativ 60 de ani, intr-o masina electrica moderna cu doua locuri.

Veste TERIBILA pentru romanii care au MASINI LA MANA A DOUA: Ce trebuie sa verifice URGENT

Avertisment dur pentru romanii care vor sa-si achizitioneze o masina la mana a doua. Ei ar trebuie sa fie foarte atenti de la cine cumpara! Samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe ma.

(P) Un tratament pentru cancer care face pe multi bolnavi fericiti. ONCONOVICAL + Dieta Anticancer

Tratament naturist pentru cancer nu poate fi altul decat Onconovical cu vitamina b17 si 19 plante antitumorale. Acesta este considerat cel mai complet tratament naturist deoarece vine impreuna si cu un program.

Avertisment pentru romanii care isi petrec vacanta in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca se mentine riscul ridicat de incendiu pentru mai multe regiuni din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )