Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cat costa sa mergi in vacanta in aceasta vara la mare in Romania, in Bulgaria si in Grecia

Hotnews Hotnews,
 Cat costa sa mergi in vacanta in aceasta vara la mare in Romania, in Bulgaria si in Grecia

Preturile pe litoralul romanesc, la Mamaia, variaza, in medie, de la 30 de euronoapte de persoana la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar in functie si de perioada aleasa, in timp ce in Costinesti, preturile pot cobori pana la 15 euronoapte de persoana, dar pentru un in luna septembrie. in Bulgaria, la un hotel de 5 stele preturile sunt cuprinse intre 48 si 52 de euro, in timp ce in Grecia pornesc de la 22 de euro si ajung pana la 100 de euro, potrivit unei analize a IRI Travel, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Cat costa o noapte de cazare pe litoralul romanesc, incepand cu 1 iunie. Turistii sunt asteptati sa vina la mare

Incepand cu 1 iunie romanii pot circula nestingheriti in afara localitatii, fara sa mai fie nevoie de o declaratie pe proprie raspundere. Tot cu aceasta data se deschid si terasele, iar pe litoral sunt asteptati primii turisti.

Cat costa sa faci un copil in Romania. Cheltuielile in timpul sarcinii si in primul an de viata depasesc 16.000 de lei

Sa faci si sa cresti un copil este scump. Doar in timpul sarcinii si in primul an de viata cheltuielile pentru un copil se ridica la peste 16. 000 de lei, arata o analiza realizata de compania internationala Picodi.

Totul despre bacalaureatul din aceasta vara: cand va avea loc sesiunea speciala si cine va profita

Pe langa cele doua sesiuni de bacalaureat din fiecare an, de vara si de toamna, anul acesta va exista o sesiune speciala, confirmat de curand de catre premierul Romaniei. in contextul in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )