Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cat costa prima zi de scoala

Hotnews Hotnews,
 Cat costa prima zi de scoala

Magazinele sunt in aceste zile pline de parinti care cauta oferte pentru copiii ce vor merge la scoala peste cateva zile. inceperea scolii este un motiv pentru parinti sa scoata cateva sute de lei din buzunar pentru pregatirea copiilor. Ghiozdanul, pantofii, hainele, rechizitele si caietele pentru diverse discipline sunt printre cele necesare atunci cand elevii incep anul scolar. HotNews a realizat un mercurial pe baza preturilor afisate in magazine zilele acestea, iar rezultatul este o suma minima de 400 de lei, ceea ce reprezinta costul cel mai mic luat in considerare la cumpararea produselor necesare elevilor. Pe 9 septembrie, aproximativ 2,9 milioane de elevi incep noul an scolar. continuă pe Hotnews

Cat costa prima zi de scoala

Magazinele sunt in aceste zile pline de parinti care cauta oferte pentru copiii ce vor merge la scoala peste cateva zile. inceperea scolii este un motiv pentru parinti sa scoata cateva sute de lei din buzunar pentru pregatirea copiilor. Ghiozdanul, pantofii, hainele, rechizitele si caietele pentru diverse discipline sunt printre cele necesare atunci cand elevii incep anul scolar. HotNews a realizat un mercurial pe baza preturilor afisate in magazine zilele acestea, iar rezultatul este o suma minima de 400 de lei, ceea ce reprezinta costul cel mai mic luat in considerare la cumpararea produselor necesare elevilor. Pe 9 septembrie, aproximativ 2,9 milioane de elevi incep noul an scolar.

Cat costa 1 milion de vizualizari pe YouTube

Tot mai multe firme sunt interesate de dezvoltarea de strategii YoutubeAds si video content, arata o agentie romaneasca de marketing online. De ce buget are nevoie o firma din Romania pentru a atinge 1. 000 de vizionari pentru un anunt pe platforma Youtube.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )