Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cat ne va costa referendumul pentru familia traditionala

B1 B1,
Cat ne va costa referendumul pentru familia traditionala

In urma rectificarii bugetare, fondul de rezerva bugetara va fi suplimentat cu 200 de milioane de lei. Din acesti bani se vor asigura finantarea referendumului pentru redefinirea familiei si sumele necesare. continuă pe B1

Rectificare bugetara: Referendumul pentru redefinirea familiei va fi finantat cu bani din Fondul de Rezerva bugetara, care va fi suplimentat cu 200 de milioane de lei

Fondul de rezerva bugetara va fi suplimentat in urma rectificarii bugetare cu 200 de milioane de lei, bani din se vor asigura finantarea referendumului pentru redefinirea familiei si sumele necesare inlaturarii efectelor calamitatilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor. Reamintim ca seful PSD Liviu Dragnea a anuntat recent ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc in aceasta toamna.

Guvernul a alocat bani la rectificare pentru finantarea referendumului pentru familia traditionala

Guvernul va finanta organizarea referendumului pentru familia traditionala din Fondul de rezerva bugetara, caruia i-a alocat o suma suplimentara de 200 de milioane de lei, la prima rectificare bugetara din acest an.

Veste uriasa pentru familia lui Schumacher: E o poveste minunata! (FOTO)

Vesti foarte bune pentru familia Schumacher. Fiul fostului pilot de Formula 1 calca pe urmele tatalui sau. Mick Schumacher concureaza in Formula 3 si a castigat recent prima cursa din cariera, in.

Nou VIDEOCLIP de promovare turistica a Romaniei! Cat costa realizarea acestuia

Guvernul PSD se ocupa de realizarea unui nou clip de promovarea a Romaniei. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat cat va costa si cand va fi gata acesta. O sa avem pana la sfarsitul anului un.

Lovitura pentru FAMILIA DRAGNEA! Se cere infiintarea unei COMISII DE ANCHETA: A facut bani din epidemia de pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina. El sustine ca fiul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )