Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cat va costa rochia de mireasa a actritei Meghan Markle

Adevărul Adevărul,
Cat va costa rochia de mireasa a actritei Meghan Markle

Actrita Meghan Markle, viitoarea sotie a printului Harry, va purta la nunta care va avea loc pe 19 mai o rochie in valoare de 100. 000 de lire sterline, informeaza Daily Mail. continuă pe Adevărul

Nu e prea tarziu sa anulezi nunta! Fratele actritei Meghan Markle, scrisoare deschisa in care il avertizeaza pe printul Harry ca e pe cale sa faca o mare greseala

Fratele vitreg al actritei americane Meghan Markle i-a adresat o scrisoare deschisa printului Harry al Marii Britanii in care il roaga sa anuleze nunta cu aceasta, sustinand ca este o femeie vanitoasa si in care nu poti avea incredere, care va face de ras familia regala.

Cat va costa rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta. Pretul este urias

Potrivit unor surse din familia regala, rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta cu Printul Harry va costa 100. 000 de lire. Costurile vor fi suportate de Familia Regala a Marii Britanii. Actrita a optat.

Cat costa inelul de logodna primit de Meghan Markle

O luma intreaga a invidiat-o pe Meghan Markle atunci cand a facut public anuntul logodnei cu Printul Harry, dar mai ales, imaginile cu inelul de logodna. Daca va intrebati cat costa superba bijuterie, iata ce spun expertii.

Cat costa inelul de logodna primit de Meghan Markle

O luma intreaga a invidiat-o pe Meghan Markle atunci cand a facut public anuntul logodnei cu Printul Harry, dar mai ales, imaginile cu inelul de logodna. Daca va intrebati cat costa superba bijuterie, iata ce spun expertii.

Cadoul de proportii pe care regina Elisabeta l-a pregatit pentru nunta printului Harry cu Meghan Markle

Printul Harry 33 de ani) si actrita Meghan Markle 36 de ani), care se vor casatori pe 19 mai, si-au rugat invitatii sa renunte la traditionalele cadouri de nunta si in schimb sa doneze banii, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe regina Elisabeta sa le ofere un dar de proportii, la propriu.

Fratele lui Meghan Markle, scrisoare catre Printul Harry: Nunta aceasta este cea mai mare greseala din istorie

Thomas Markle Junior, fratele vitreg al lui Meghan Markle, i-a transmis Printului Harry al Marii Britanii o scrisoare deschisa in care ii spune ca nu este prea tarziu sa anuleze nunta cu sora sa. El a descris n.

Dispenserul de bomboane PEZ lanseaza o editie omagiala cu figurile printului Harry si iubitei sale Meghan Markle

Celebra marca de bomboane PEZ a fabricat doua dispensere cu figurile viitorilor duci de Sussex, printul Harry si Meghan Markle, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

Jeansii tanga, noua moda. Iata cat costa!

De fiecare data cand credem ca le-am vazut pe toate, apare ceva care sa ne lase speechless. Cam asta e cazul ultimului trend care face furori - jeansii tanga. Si care costa enorm, btw! .

Primele cirese, la un pret ce iti taie pofta. Cat costa un kilogram in piete

Primele cirese au aparut pe tarabele din piete, la un pret ce-ti taie pofta. Costa intre 80 si 100 de lei kilogramul si sunt aduse din Grecia. Putini sunt insa cei care pot sa le si cumpere. Cele.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )