Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cat costa testul de depistare a noului coronavirus, obligatoriu de maine la intrarea in Grecia

B1 B1,
Cat costa testul de depistare a noului coronavirus, obligatoriu de maine la intrarea in Grecia

Odata cu cresterea numarului de cazuri dse coronavirus, Grecia a impus noi restrictii pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele pe teritoriul elen, una dintre acestea fiind obligatia de a prezenta. continuă pe B1

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Scandal in Brazilia, dupa ce un judecator de la Curtea Suprema a acuzat armata ca se asociaza unui genocid in cazul noului coronavirus

Gilmar Mendes, judecator la Curtea Suprema a Braziliei, acuza armata tarii sale ca se asociaza unui genocid in cazul noului coronavirus, starnind furia puterii.

Ce trebuie sa stii dupa ce Romania a fost inclusa de Belgia in zona portocalie a statelor cu risc de raspandire a noului coronavirus

Romania a fost inclusa, de Belgia, in zona portocalie a statelor cu risc de raspandire a noului coronavirus, iar autoritatile din regat pot stabili masuri si recomanda vigilenta crescuta. Mai precis,.

Suntem la un pas de noi masuri de restrictie. Cum vad medicii limitarea raspandirii noului coronavirus

Rata mare de infectare cu noul coronavirus forteaza autoritatile sa se gandeasca la reintroducerea unor masuri restrictive. Acestea ar putea fi aplicate la nivel local, in zonele in care se inregistreaza mai multe cazuri de COVID-19.

Cat costa nepurtarea mastii. Zeci de persoane si patroni de restaurante, amendati intr-o seara

Politistii, jandarmii si personalul cu atributii de control din mai multe institutii au continuat ofensiva sambata, 11 iulie 2020, aplicand sanctiuni atat persoanelor fizice, cat si agentilor economici care incalca legislatia in vigoare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )