Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cat a costat rochia purtata de Elena Udrea la botezul fiicei. I-a scos in evidenta bustul generos

Antena3 Antena3,
Cat a costat rochia purtata de Elena Udrea la botezul fiicei. I-a scos in evidenta bustul generos

La exact un an de cand a devenit mama, Elena Udrea si-a botezat fetita. Cele doua, mama si fiica, si-au asortat tinutele, cea mica purtand o rochiede printesa facuta de Dana Budeanu. Mama ei. continuă pe Antena3

Caru cu vedete: Alexandru Papadopol, rol principal in noul serial produs de HBO, Bani negri; Cat a costat rochia purtata de Elena Udrea la botezul fiicei

Iuliana Luciu a castigat procesul cu Andreea Podarescu, dupa ce a defaimat-o. De la ce a pornit scandalul. Scandalul dintre Iuliana Luciu si Andreea Podarescu a inceput in 2018, cand sora Nicoletei Luciu a fost. Nicolae Guta isi tine in puf nevasta tinerica. Cristina l-a facut tata pentru a 12-a oara. Celebrul manelist Nicolae Guta 51 de ani) este campion atat la iubite, cat si la.

De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut ca i-a fost greu sa isi stapaneasca lacrimile

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au avut parte de o zi importanta, caci si-au botezat fetita, pe micuta Eva Maria. Evenimentul s-a lasat nu numai cu bucurie, ci si cu lacrimi. De ce a plans fostul ministru al Turismului? De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale Elena Udrea si partenerul ei, Adrian .

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

Cati bani a costat rochia pe care a purtat-o Elena Udrea la botez. A fost aspru criticata de Iulia Albu pentru aceasta tinuta

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, si iubitul sau, Adrian Alexandrov, si-au botezat vineri fetita la Manastirea Casin. Evenimentul a fost urmarit cu interes, mai ales ca, recent, Elena Udrea a decis sa se intoarca din Costa Rica in Romania. Elena Udrea si-a botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin. Eva Maria a primit botezul in .

Elena Udrea face azi botezul fiicei sale

Zi importanta astazi pentru Elena Udrea si partenerul ei, Adrian Alexandrov! Cei doi isi boteaza azi fetita, pe micuta Eva Maria. Iata cum va arata marele eveniment! .

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a facut partenera lui Adrian Alexandrov, inainte de a ajunge la biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte azi de mari emotii. Cu toate ca cei doi isi faceau griji ca micuta nu va putea fi crestinata in Romania, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers intocmai cum si-au dorit. Iata primele imagini de la eveniment! Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea .

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a declarat fostul ministru al Turismului inainte de intrarea in biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte vineri de mari emotii. Cuplul si-a botezat fiica, pe Eva Maria chiar la implinerea varstei de un an. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat ca nasii nu.

Elena Udrea o boteaza pe fiica ei! De ce ea si Adrian Alexandrov au ales tocmai data de 20 septembrie

Adrian Alexandrov si Elena Udrea au ales in mod special data de 20 septembrie pentru botezul fiicei lor? Cei doi au avut un motiv aparte pentru care au ales ziua aceasta. Evenimentul mult asteptat are in sfarsit loc! Dupa indelungi asteptari, Eva Maria va fi crestinata. Udrea si Alexandrov isi boteaza fiica Elena Udrea si .

Primele imagini cu Traian Basescu de la botezul fiicei Elenei Udrea. Cum a fost surprins fostul presedinte

Fostul ministru al Turismului,Elena Udrea si Adrian Alexandrov au avut parte vineri de mari emotii. Cuplul si-a botezat fiica, pe Eva Maria chiar la implinerea varstei de un an. Traian Basescu a venit la.

INTERVIU cu Elena Udrea, in ziua in care isi boteaza fetita: Iubirea de mama vine din alta parte, e o iubire data de Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a facut o declaratie inexclusivitate pentru Antena 3 in ziua in care isi boteaza fetita. Elena Udrea spune caa dorit ca botezul sa aiba loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )