Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cu cat a crescut Black Friday traficul mallurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cu cat a crescut Black Friday traficul mallurilor

Black Friday a condimentat viata mallurilor la finalul saptamanii trecute. Wall-Street. ro va prezinta cum a evoluat numarul de vizitatori in cateva din principalele malluri din Romania, ca urmare a reducerilor unora din retailerii prezenti. continuă pe Wall-Street Ro

La noi s-au blocat site-urile, la ei oamenii se calca in picioare, la propriu. BLACK FRIDAY in SUA

Ne trebuie, nu ne trebuie, cumparam. Cardurile de credit s-au golit cat ai zice Black Friday, iar casele oamenilor s-au mai mobilat cu televizoare cat o coala de hartie de subtiri, fiare de calcat, tablete,.

BLACK FRIDAY 2012: imbulzeala in magazinele din SUA, pentru oferte speciale.

BLACK FRIDAY 2012 a debutat si in Statele Unite ale Americii, mii de oameni luand cu asalt centrele comerciale si magazinele pentru a prinde cele mai bune oferte ale acestora, potrivit Mediafax. Ca si in Romania, magazinele din SUA au de BLACK FRIDAY 2012 oferte atat la produse electronice si electrocasnice, cat si la imbracaminte, produse pentru locuinta sau jucarii. Mii de americani au luat cu asalt magazinele pentru a prinde oferte speciale de BLACK FRIDAY. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi .

Black Friday in SUA: Vanzarile au atins 59 miliarde de dolari

Cheltuielile totale ale americanilor in cele patru zile ale campaniei Black Friday, care marcheza startul sezonului de vanzari de iarna, au crescut cu 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 59,1 miliarde dolari, iar vanzarile online au.

FOTO: BLACK FRIDAY in SUA: imbulzeala apocaliptica, siruri lungi de corturi si somn pe podele.

Black Friday a inceput in forta in SUA, cu sute de mii de americani dormind in corturi pentru a astepta deschiderea magazinelor sau odihnindu-se direct pe podele in timp ce stateau la cozi imense in goana dupa reduceri. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY si programul REDUCERILOR Galeria de mai sus contine o serie de imagini care va prezinta situatia dun SUA in Vinerea Neagra. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile .

Emag se pregateste de tura a doua din Black Friday LISTA COMPLETA DE REDUCERI

Am vazut cu totii cum prima runda de BLACK FRIDAY a fost si este in continuare un mare EPIC FAIL. La 01:35 in continuare mai toate site-urile sunt cazute sau altele aflate in picioare au reduceri puerile, aproape jignitoare pentru inteligenta oricarui utilizator de internet implicat in Black Friday. Toata speranta ramane in EMAG, cel mai mare jucator de e-commerce de pe piata locala. Incepand cu ora 6 dimineata veti putea gasi pe site toate bunatatile prezentate mai jos. Mult .

UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday. UPDATE PayU: Magazinele online care au implementat promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara.

BLACK FRIDAY 2012. intre conteaza, acolo, orice reducere si e ...

Bucurestenii au mers vineri in marile centre comerciale sa vada care-i treaba cu reducerile de Black Friday, insa, cu putine exceptii, le-au gasit numai in magazinele de electronice si electrocasnice, unde au stat la coada si doua ore sa cumpere ceva sau au plecat spunand ca nu se merita, potrivit Mediafax. Intr-un mall din Capitala, vineri dimineata, nu e mai multa lume decat de obicei in cursul saptamanii. La intrare, doua fete impart pliante ale unui magazin cu .

Ofertele de Black Friday din App Store

Daca ati fost deja dezamagit de evenimentul Black Friday din online-ul romanesc mai aveti un refugiu. Este vorba de gamingul pe un iPhone, iPad sau iPod Touch. Pentru ca pe 22 noiembrie are loc Thanksgiving si pe 23 are loc Black Friday, cei mai mari dezvoltatori de jocuri din App Store au decis ca a venit momentul pentru reduceri serioase. Din pacate nu dureaza decat o zi, doua. Daca aveti noroc, poate intregul weekend va fi incarcat de reduceri in .

Sebastian Lazaroiu: De Black Friday putem SPERA ca Ponta isi va reduce numarul ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu face o legatura intre reducerile din Vinerea Neagra Black Friday - n. red. ) si declaratiile premierului Victor Ponta. De Black Friday putem spera la o reducere cu 70% a numarului de declaratii ale premierului Viorel?, scrie Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 .

Black Friday Romania 2012 Prima Runda EPIC FAIL

Ora 00:28, toate site-urile inscrise in BLACK FRIDAY si care trebuiau sa inceapa fix la miezul noptii sunt picate si nu dau semne de vreo revenire sau macar zvacnire. In tara lui Papura Voda sugrumata de criza, castigata de politicieni la barbut si dominata de incompetenta, gainarii si coruptie la tot pasul, mai nou nici macar BANII nu mai pot fi cheltuiti intr-o maniera decenta ONLINE. Primul val de Black Friday se dovedeste un mare FAIL in conditiile in care .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )