Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cat de eficient este vaccinul AstraZeneca, de fapt. Germanii au facut anuntul crunt

Playtech Playtech,
Cat de eficient este vaccinul AstraZeneca, de fapt. Germanii au facut anuntul crunt

Cel mai nou vaccin anti-covid, produsul celor de la AstraZeneca, a primit deja evaluarea in privinta eficacitatii. Nemtii sunt primiibeneficiari care au decis sa vorbeasca despre rezultatele date de vaccinul realizat de britanici. Germania contrazice rapoartele initiale ale vaccinului AstraZeneca Guvernul german a contestat rapoartele referitoare la o rata de eficacitate mai mica decat se . continuă pe Playtech

Vaccinul AstraZeneca este putin probabil sa fie eficient pentru varstnici - presa germana

Vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca nu este foarte eficient pentru oamenii de peste 65 de ani, au spus surse din coalitia Germaniei pentru tabloidul Bild si Handelsblatt, ceea ce pune la indoiala conformitatea sa pentru programele de vaccinare in masa, relateaza Reuters.

Pensia rusinoasa incasata de Florin Piersic. Cat ia in mana, de fapt, dupa 65 de ani de munca

Ce pensie are celebrul Florin Piersic dupa 65 de ani de munca? Care este indemnizatia din partea statului din care trebuie sa se descurce cunoscutul actor? Fanii vedetei au fost surprinsi de ce au aflat. Cce pensie are Florin Piersic? E unul din cei mai importanti actori ai Romaniei, are o cariera fulminanta, e recunoscut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )