Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cat estimeaza Guvernul, in Programul de relansare economica, costul unui kilometru pentru autostrada care leaga Muntenia de Moldova

Adevărul Adevărul,
Cat estimeaza Guvernul, in Programul de relansare economica, costul unui kilometru pentru autostrada care leaga Muntenia de Moldova

Nu mai putin de 430 de kilometri din cei peste 3. 000 anuntati de Guvern in cadrul Programului de relansare economica ar urma sa se construiasca de la Ploiesti pana la Vama Siret. continuă pe Adevărul

Programul de relansare economica: Lista celor 3.000 km de autostrazi si drumuri expres

Programul de relansare economica anuntat de Guvern prevede si investitii pe termen lung in infrastructura rutiera, respectiv constructia a 3. 000 de kilometri de autostrada si drumuri expres.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

Planul de relansare economica si digitalizarea serviciilor publice: Guvernul promite sa rezolve cu 10 milioane de euro schimbul de date intre institutiile publice

Guvernul PNL promite sa rezolve in perioada urmatoare vesnica problema a lipsei interoperabilitatii si a schimbului de date dintre institutiile publice, care afecteaza direct firmele si cetatenii. in planul de relansare economica este promisa crearea unui hub de interoperabilitate, proiect IT estimat la 10 milioane euro, prin care Registrul Comertului spre exemplu, ar putea cere informatii direct de la ANAF, ori de la Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Justitiei, fara a mai solicita firmelor aceste informatii. Vezi in articol ce masuri de digitalizare si debirocratizare promite PNL si zecile de milioane de euro care ar urma sa se cheltuie in aceasta directie.

Marius Budai a criticat planul de relansare economica al Guvernului

Marius Budai, ministrul Muncii in perioada Guvernului Dancila, a reactionat dur in timpul evenimentului de lansare a Planului de Relansare Economica a Romaniei si a criticat atat Guvernul lui Orban, cat si pe presedintele Klaus Iohannis.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Planul de relansare economica. Masuri pentru angajati: Va fi introdus programul de munca flexibila Kurzarbeit

Planul de relansare economica prevede masuri pentru angajatii afectati de criza si sprijin pentru angajatorii lor, precum introducerea programului de munca flexibila Kurzarbeit, pe model german.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )