Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cat de mari sunt fermele din Uniunea Europeana?

B1 B1,
Cat de mari sunt fermele din Uniunea Europeana?

Comisia Europeana a publicat distributia fermelor agricole din Uniunea Europeana, in functie de suprafata exploatata si indicatorul de eficienta a exploatarii terenului agricol, numit suprafata agricola. continuă pe B1

Cat de mari sunt fermele din Uniunea Europeana?

Comisia Europeana a publicat distributia fermelor agricole din Uniunea Europeana, in functie de suprafata exploatata si indicatorul de eficienta a exploatarii terenului agricol, numit suprafata agricola utilizata UAA), scrie fermierinromania. ro.

Tara scoasa de Uniunea Europeana de pe lista neagra a paradisurilor fiscale

Ministrii de Finante din Uniunea Europeana au decis vineri sa elimine Belize de pe lista neagra a paradisurilor fiscale, potrivit unui document UE consultat de Reuters si citat de Agerpres.

Uniunea Europeana, Franta, Germania si Marea Britanie dau un ultimatum Iranului pe tema programului nuclear

Franta, Marea Britanie, Germania si Uniunea Europeana au cerut, luni, Iranului sa respecte prevederile Acordului Nuclear din 2015 in caz contrar putandfi declansat un mecanism de reimpunere a sanctiunilor e.

50.000 de tone de microplastice sunt utilizate in fiecare an in Uniunea Europeana!

Cristian Caramida, reprezentant al Agentiei Europene pentru Produse Chimice ECHA), de la Helsinki, a stat de vorba cu Adevarul pe tema actuala a riscului poluarii chimice si a manierii in care se poate lupta impotriva acesteia, in toata Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )