Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cat de mult conteaza in clasament locul de pe care Romania intra in finala

Adevărul Adevărul,
Cat de mult conteaza in clasament locul de pe care Romania intra in finala

Sansele Romaniei in finala concursului Eurovision din acest an sunt in echilibru, dupa ces-a stabilit ca Paula Seling si Ovi Cernauteanu sa evolueze in prima jumatate a finalei, de pe pozitia a sasea. in general, concurentii care deschid show-ul nu reusesc sa concretizeze o victorie, insa datele de pe retelele sociale pot schimba pozitia finala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Guvernul finanteaza 24 de reviste, printre care Romania literara si Cultura, cu 1,1 milioane lei

Guvernul finanteaza 24 de publicatii culturale, printre care Romania literara, Cultura, Convorbiri literare si Contemporanul - Ideea Europeana, cu o suma totala de 1,1 milioane de lei, potrivit.

Blestemul ATLANTIDEI a lovit din nou. IMAGINI cu locul care a fost STERS de pe fata pamantului

In timpul Erei Glaciare, nivelul marilor era mult mai scazut, iar Doggerland unea candva Europa cu Marea Britanie. Astfel, triburile de vanatori puteau merge pe jos, din Germania in Anglia, scrie BBC. com. in.

Romania intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra pe pozitia a sasea in finala concursului care va avea loc sambata, in Copenhaga, se arata pe site-ul eurovision. tv. 37 de tari au.

VIDEO Eurovision 2014: Romania intra joi in a doua semifinala a concursului

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Ovi), vor concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2014, joi, cu piesa Miracle. In semifinala din 8 mai, Romania va intra in concurs pe pozitia 15, dupa Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elvetia, Grecia si Slovenia.

Anuntul pe care Romania l-a transmis Comisiei Europene. Cand va adopta tara noastra moneda euro

Oficialii romani au transmis Comisiei Europene noul program de convergenta, pentru perioada 2014-2017. Romania i-a anuntat pe oficialii de la Bruxelles ca angajamentul de adoptare a monedei euro va deveni un.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )