Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu. Vedeta PRO TV a recunoscut prin ce situatie trece

Playtech Playtech,
Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu. Vedeta PRO TV a recunoscut prin ce situatie trece

Printre vedetele tv autohtone cu o imagine foarte buna se numara si Andi Moisescu, cunoscut pentru postura de jurat la Romanii au Talent, dar si pentru productia Apropo TV, amandoua difuzate la PRO TV. Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu intr-un interviu recent Andi a vorbit despre ceea ce face dar si despre cat munceste . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scena, pe langa artisti, si doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau sa vina Andi Moisescu si Cabral. Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial Andi Moisescu, unul dintre juratii la Romanii au talent si .

Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi

Tomer Duday a venit din Israel spunand ca familia sa este din Romania, inainte de a urca pe scena. Acesta a facut un numar de iluzionism care a starnit hohote de ras. Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi Tomer Duday .

Corina Caragea, cea mai proasta veste. Vedeta PRO TV, dezamagita: Se indreapta spre cosmar!

Corina Caragea este una dintre vedetele carora planurile de vacanta i-au fost anulate, alegand sa adopte toate masurile de preventie indicate de autoritati: Am renuntat cand am vazut ca Spania se indrepta cu viteza catre acest cosmar Schimbarea brusca din viata vedetei Fiind pasionata de calatorii, Corina Caragea se lauda cu un palmares impresionant de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )