Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cat de periculoase sunt gazele lacrimogene folosite de jandarmi la protestul diasporei si ce contin ele

Adevărul Adevărul,
Cat de periculoase sunt gazele lacrimogene folosite de jandarmi la protestul diasporei si ce contin ele

Gazele folosite de jandarmi contin compusi chimici periculosi, care pot avea efecte foarte grave, in cazul expunerii mai indelungate. Cele mai periculoase sunt pe baza de clor sau arsenic, doua elemente extrem de toxice pentru organismul uman. continuă pe Adevărul

Specialistii au decis. Iata cat de periculoase sunt gazele folosite de jandarmi in Piata Victoriei

Dupa ororile de vineri, opinia publica astepta sa afle de la reprezentantii Jandarmeriei ce fel de substante au fost folosite pentru evacuarea oamenilor din Piata Victoriei. Potrivit medicilor, multi dintre.

Mihai Gotiu: Gazele lacrimogene si tunurile cu apa nu ne-au speriat, ci ne-au unit

Senatorul USR Mihai Gotiu a declarat ca gazele lacrimogene, tunurile cu apa si sutele de persoane care au fost nevoite sa suporte ingrijiri medicale nu i-au speriat pe manifestantii din Piata Victoriei, ci i-au.

VIDEO Actorii Marius Manole si Istvan Teglas, in mijlocul gazelor lacrimogene lansate de jandarmi in Piata Victoriei

Actorul Istvan Teglas a publicat pe Facebook o inregistrare din timpul protestului de vineri seara din Bucuresti, in care jandarmii lanseaza grenade cu gaze lacrimogene inspre un grup de manifestanti pasnici, pe unul dintre bulevardele adiacente Pietei Victoriei. in imagini apare si actorul Marius Manole, afectat de gazele lacrimogene.

Nici Mihai Sora nu a scapat de gazele lacrimogene ale jandarmilor: Filosoful, prezent in Piata Victoriei la protestele de vineri si sambata (FOTO)

La cei 101 ani ai sai, filosoful Mihai Sora a fost prezent sambata seara la protestul din Piata Victoriei. Seniorul a fost intampinat cu aplauze de manifestanti si chiar a primit un buchet de flori din partea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )