Libnet.ro
UNICEF

08:47

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Playtech Playtech,
Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai. continuă pe Playtech

BCR a amanat ratele a peste 22.000 de persoane fizice si peste 1.000 de firme in primul trimestru. Banca a avut un profit net de aproape 90 de milioane de euro pe primele 3 luni

Peste 22. 000 de oameni si-au amanat ratele pe care le aveau la BCR si peste 1. 000 de cereri au venit din partea firmelor inclusiv clienti de leasing), spun reprezentantii bancii intr-un comunicat referitor la rezultatele financiare ale bancii pe primul trimestru. Potrivit aceluiasi document, banca si-a triplat capacitatea Contact Centerelor, unde volumul de apeluri trece de 16. 000zi. Potrivit datelor financiare publicate joi, BCR a inregistrat un profit net de 428,3 milioane de lei 89,3 milioane de euro), in crestere cu 60% fata de primul trimestru din anul trecut, datorita rezultatului operational mai bun si a impactului pozitiv din recuperarile semnificative de la clienti neperformanti.

Ludovic Orban, despre romanii care merg la munca peste hotare: Statul nu poate interveni pentru protectia celor care pleaca in baza relatiilor anterioare pe care le-au avut cu angajatorii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj muncitorilor sezonieri romani care pleaca in strainatate. Potrivit sefului Guvernului, sunt doua modalitati de plecare la munca in strainatate: prin.

Klaus Iohannis, despre romanii care s-au imbulzit pentru a pleca in strainatate: Au fost greseli de organizare A fost o mare dezamagire ca o tara care i-a chemat, i-a folosit, i-a muncit acolo i-a scos pe strada sa se descurce singuri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentatmarti in cadrul conferintei de presa despreproblemele organizatorice care i-au vizat pe muncitorii romani sezonieri care au fost nevoiti sa se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )