Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Playtech Playtech,
Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Tendintele rasiste sunt prezente chiar si in societatea contemporana, care pretinde a fi evoluata in ceea ce priveste educatia si toleranta. Ceea ce s-ar putea sa nu stii este ca acestea sunt manifestate si in fotografie, inca din secolul 19. Initial, filmul fotografic functiona astfel: filmul era o bucata de plastic acoperita intr-un strat de [] Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Premierul elen cere creditorilor sa aiba curaj politic, deoarece nu exista niciun motiv tehnic care sa impiedice ajutorul pentru Grecia

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a declarat ca nu exista niciun motiv tehnic care sa impiedice ajutorul pentru Grecia, cerand astfel creditorilor sa aiba curaj politic. in acelasi timp, oficiaii de la Atena.

Senatul a adoptat, tacit, proiectul de lege de modificare a Codului de procedura penala prin care se elimina catusele la arestatii preventiv nonviolenti

Proiectul de lege al senatorului PSD Serban Nicolae de modificare a Codului de Procedura Penala prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta a fost adoptat de Senat, joi indeplinindu-se termenul de adoptare tacita a acestuia. Proiectul urmeaza sa ajunga la Camera Deputatilor, care este camera decizionala. Practic, prin aceasta modificare cei acuzati de coruptie sau trafic de influenta nu vor mai fi incatusati in momentul retinerii si arestarii preventive decat in cazul in care au fost violenti sau au incercat sa se sustraga urmaririi penale.

PNL initiaza o lege prin care hipermarketurile sa fie inchise duminica si de Sarbatorile legale

Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe au initiat o propunere legislativa prin care hipermagazinele sa fie inchise duminica si de sarbatorile legale, apreciind ca astfel, se revitalizeaza comertul traditional iar consumatorul va petrece duminica.

Senatul a adoptat, tacit, proiectul de lege prin care se elimina incatusarea arestatilor neviolenti

Proiectul de lege al senatorului PSD Serban Nicolae de modificare a Codului de Procedura Penala prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta a fost adoptat de Senat, azi indeplinindu-se termenul de adoptare tacita a acestuia, potrivit HotNews.

Am vazut copii fara capete. Un sirian povesteste IADUL prin care a trecut in urma unui atac cu bomba

Un muncitor sirian a povestit ororile prin care a trecut in urma unui atac cu bomba, din orasul Aleppo, intr-un nou raport socant cu privire la conflict. Descriind atacul asupra districtului al-Fardous, al doilea.

Teodorovici: Trebuie sa gasim masurile prin care reducerea TVA la alimente sa se regaseasca la nivelul cetateanului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a participat la o discutie cu retailerii pe tema preturilor exploatate. Acesta sustine ca exista zvonuri potrivit carora Guvernul, prin noul Cod Fiscal, incearca.

Lege aberanta: Guvernul a aprobat o lege prin care amenzile platite la ANAF, dar care sunt anulate in instanta, nu pot fi recuperate

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a declarat, joi, ca a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la Ordonanta de Guvern 8/2015, care stabileste ca in cazul unei decizii a instantei de anulare a unei contraventii date.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )