Libnet.ro
UNICEF

20:45

in cat timp se formeaza anticorpii dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Precizarile medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

B1 B1,
in cat timp se formeaza anticorpii dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Precizarile medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa, ca la aproximativ sapte zile de la administrarea. continuă pe B1

Medicul Beatrice Mahler: Singura solutie si speranta de normalitate este administrarea vaccinului impotriva COVID-19. Eu am sa ma vaccinez

Singura solutie si speranta pentru o viata normala este administrarea vaccinului impotriva COVID-19, a declarat vineri, pentru Agerpres, medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, spital COVID. Beatrice Mahler spune ca se va vaccina si este sigura ca vaccinul va functiona.

Beatrice Mahler: Singura solutie si speranta pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului

Singura solutie si speranta pentru o viata normala este administrarea vaccinului impotriva noului coronavirus, considera managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. Singura solutie si.

Cat timp va dura efectul vaccinului anti-COVID. Valeriul Ghoerghita, coordonatorul campaniei de vaccinare: Se estimeaza ca imunitatea post-vaccinala va fi de durata mai mare decat dupa boala naturala

Medicul Valeriu Gheorghita, desemnat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania a fost intrebat, in timpul conferintei de presa de vineri, care va fi durata efectului vaccinului impotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )