Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un cataclism educational. Funeriu, despre dezastrul la testele PISA: Avem fix ceea ce votam (VIDEO)

B1 B1,
Un cataclism educational. Funeriu, despre dezastrul la testele PISA: Avem fix ceea ce votam (VIDEO)

Daniel Fineriu, ministru al Educatiei in perioada 2009-2012, nu este deloc surprins de rezultatele dezastruoase obtinute de elevii romani la testele PISA. Avem fix ceea ce am votat, a declarat Funeriu, pentru B1 TV. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, despre dezastrul la testele PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca rezultatele testelor PISA, publicate astazi, nu sunt neaparat un motiv de ingrijorare, explicand ca examinarile internationale pun accent pe aplicarea cunostintelor, iar elevii romani care le-au sustinut au invatat dupa programele vechi.

Daniel Funeriu: Propun aceleasi teste PISA profesorilor. Veti avea o mare surpriza

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu sustine ca am avea parte de rezultate surprinzatoare daca profesorii ar sustine testele PISA.

Justificarile Ministerului Educatiei pentru dezastrul de la testele PISA. Monica Anisie: Nu e corect sa punem problema cine este vinovat Ministrul propune combaterea analfabetismului functional prin introducerea unei ore de lectura... (VIDEO)

Ministerul Educatiei vine cu explicatii dupa rezultatele dezastruoase inregistrate de elevii romani la testarea PISA 2018. Ministrul Monica Anisie sustine ca unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la.

Ministrul Educatiei, despre rezultatele testelor PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare Nu evalueaza ce stiu elevii, ci cum aplica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, dupa ce Romania a obtinut cele mai slabe rezultate la testele PISA din 2012 pana acum, ca nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare, pentru ca accentul la aceste evaluari internationale nu cade neaparat pe ce stiu elevii, ci pe aplicarea cunostintelor in situatii concrete de viata.

SONDAJ Elevii romani - rezultate foarte slabe la testele PISA 2018. Ce solutii de urgenta vedeti?

Elevii romani au inregistrat cel mai mic punctaj din 2012 pana acum, la testele PISA 2018. Rezultatele au fost mai slabe, comparativ cu testarile din 2015 si 2012, si la matematica, si la stiinte, si la citire. Testele evalueaza masura in care elevii pot folosi cunostintele dobandite pentru a participa deplin la viata sociala si economica. Ce solutii vedeti pentru imbunatatirea rezultatelor elevilor romani? Participa la sondajul HotNews. ro.

Dezastru la testele PISA: cum a ajuns Romania tara analfabetismului functional

Romania a obtinut cele mai proaste rezultate la testele PISA 2018. Procentul de analfabetism functional este in crestere, iar asta inseamna, intre altele, ca reformele din Educatie au fost.

PISA 2018. Un fost ministru al Educatiei cere evaluarea profesorilor cu testele PISA. Veti avea o mare surpriza!

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei din perioada 2009-2012, a afirmat, pentru edupedu. ro, ca testele PISA ar trebui sa le fie aplicate inclusiv profesorilor, dupa ce Romania a obtinut cel mai sl.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

PISA 2018. Cum au fost testele PISA aplicate in 2018

Romania a obtinut, la testele PISA 2018, cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani. Scorul e mult mai mic decat ultimele doua testari la care a participat Romania, cea din 2012 si din 2015, la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )