Libnet.ro
UNICEF

17:00

Catalin Botezatu, incantat de alegerile vestimentare ale Vioricai Dancila: O schimbare radicala FOTO

Adevărul Adevărul,
Catalin Botezatu, incantat de alegerile vestimentare ale Vioricai Dancila: O schimbare radicala FOTO

Designerul Catalin Botezatu 52 de ani) a analizat tinutele premierului Viorica Dancila, intr-o interventie telefonica la Romania TV. continuă pe Adevărul

Catalin Botezatu dezvaluie ritualul sau de infrumusetare

Catalin Botezatu, mereu admirat pentru modul in care isi ingrijeste aspectul fizic si pentru aparitiile sale publice impecabile, dezvaluie secretele din spatele imaginii sale si ce produse foloseste pentru a avea un ten intinerit si un look ireprosabil.

DEPENDENT iN ULTIMUL HAL! Catalin Botezatu nu se mai opreste: Umbla cu CREMELE, BOTOXUL si FIOLELE dupa el! Pana si Cruduta ar fi geloasa!

Catalin Botezatu pare dependent total de produsele care il ajuta sa afiseze un ten intinerit si un look ireprosabil. CONCURENTA DE LA BRAVO AI STIL, GOALA PUSCA! FOTO) Celebrul designer a v.

Barbatii din spatele schimbarii la fata a Vioricai Dancila (Europa Libera)

La PSD se vorbeste pe voce scazuta despre statul paralel al Vioricai Dancila, adica despre garda pretoriana pe care a adus-o la Palatul Victoria si care o sfatuieste in luarea deciziilor, scrie Europa Libera.

VIDEO Prima reactie a Vioricai Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a picat: Am vazut superficialitate si jigniri. Asta trebuie sa inceteze

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului sau a picat, ca aceasta motiune a fost tratata cu multa neseriozitate de catre opozitie si ca a vazut superficialitate si jigniri, iar acest mod de lucru trebuie sa inceteze.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )