Libnet.ro
UNICEF

12:30

Catalin Botezatu, prima reactie dupa despartirea Biancai Dragusanu. Ce a spus designerul

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu, prima reactie dupa despartirea Biancai Dragusanu. Ce a spus designerul

Bianca Dragusanu parca nu mai scapa de belele, bine unele facute cu mana ei. Dupa ce anunta impacarea cu Alex Bodi, acum s-au despartit iar. Si totul in urma dezvaluirilor facute de Alex. Bianca Dragusanu si telenovela cu Alex Bodi Dupa o relatie cu celebrul Catalin Botezatu, un mariaj cu Victor Slav, se parea ca . continuă pe Playtech

Motivul despartirii Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Unde a prins-o el, de fapt, pe blonda: Asa e

Razboi de zile mari! S-a aflat, in sfarsit, adevaratul motiv al despartirii Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Unde a prins-o el, de fapt, pe blonda?! Motivul real al despartirii Biancai Dragusanu de Alex Bodi Dupa o relatie tumultoasa de doi ani, Bianca si Bodi au decis sa isi spuna Adio!. Cei doi au trait o .

Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. E un milionar turc celebru

S-a format un cuplu in showbiz. Este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu si un renumit milionar turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, fosta concurenta la emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi Noua despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins din .

Cum s-a imbogatit Catalin Botezatu in pandemie, de fapt. Si-a inchis magazinele, dar banii au curs garla peste el

Desi ati fi crezut ca pandemia de coronavirus i-a afectat destul de mult veniturile, Catalin Botezatu s-a imbogatit, de fapt. Banii au curs garla chiar daca si-a inchis magazinele. Cum s-a imbogatit Catalin Botezatu pe perioada pandemiei Vacantele de lux si tinutele care mai de care mai scumpe cu cheltuiala mare se tin! Dar cum .

Actorul din Prison Break care a pus ochii pe Lidia Buble! Ce mesaj i-a transmis, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble a devenit internationala! Aceasta scoate hit dupa hit, iar medoldiile sale sunt ascultate si la radiourile din strainatate. Iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, iar unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra cantareta. Despre nimeni altul decat Dominic Purcell este vorba. Actorul din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )