Libnet.ro
UNICEF

12:00

Catalin Botezatu pune din nou munca pe primul loc! Are iar probleme de sanatate?

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu pune din nou munca pe primul loc! Are iar probleme de sanatate?

Din nou, Catalin Botezatu a pus pe primul plan munca si, ocupat fiind cu proiectele pe care le are vara aceasta pe litoral, a renuntat la a se intoarce in Turcia la o luna dupa operatia pe inima pe care a suferit-o. Pentru un nou set de analize, asa cum medicii il sfatuisera. continuă pe ADPM

Fresh! Catalin Botezatu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D!

Dupa ce a incheiat colaborarea cu Antena 1, nu putine au fost televiziunile care l-au curtat pe Catalin Botezatu. Designer-ul a acceptat insa propunerea venita din partea Kanal D, post cu care a semnat deja un contract.

SUA au trimis din nou munitie Israelului dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU

SUA au trimis din nou munitie Israelului la numai cateva ore dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU din Fasia GAza.

Inundatiile au facut din nou victime. Un barbat a disparut in apele involburate in timp ce voia sa ajunga acasa. Nu a fost nici acum gasit

Ploile puternice au facut din nou victime. Un barbat de 64 de ani din Valcea a fost luat de viitura de pe un podet si a disparut in apele involburate. Pompieri si voluntarui l-au cautat ore in sir in zadar.

BLESTEMUL loveste din nou la World Trade Center. Peste 2500 de oameni care au lucrat la locul prabusirii turnurilor, bolnavi de CANCER

Peste 2. 500 dintre angajatii care au lucrat in Ground Zero, locul unde s-au prabusit turnurile gemene World Trade Center din New York, sunt bolnavi de cancer, iar un numar foarte mare dintre ei cer despagubiri.

Chinezii de la Baidu se iau din nou dupa Google si planuiesc o masina care se poate conduce singura

Gigantul IT chinez Baidu, cunoscut pentru motorul de cautare si pentru propria varianta de Street View, se ia dupa Google intr-un nou domeniu si va crea o masina autonoma. La proiect se lucreaza deja si un prototip va fi gata la final e 2014 sau inceput de 2015. Chinezii spun ca masina gandita de ei are la baza o idee complet diferita fata de Google, noteaza Financial Times.

America si puterile Europei lovesc din nou in Rusia. Ce i se intampla in aceste momente lui Vladimir Putin

Statele Unite si mai multe tari din Uniunea Europeana au convenit sa extinda sanctiunile impuse Rusiei, pentru sustinerea rebelilor separatisti din Ucraina. Noi firme si persoane din Rusia, inclusiv colaborator.

Combinatul Laminorul Braila va produce din nou

Combinatul Laminorul Braila isi va reincepe productia, acesta aflandu-se in conservare inca din decembrie 2012, cand a fost preluat de catre Invest Nikarom, care a cumparat toate companiile detinute la noi de grupul rus Mechel.

UniCredit ar putea vinde, din nou, o parte din investitiile in private equity

UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar italian, este pe punctul sa vanda o noua parte din investitiile sale in private equity, dupa o tranzactie similara de un miliard de euro in 2013, anunta publicatia italiana Il Sole 24 Ore.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )