Libnet.ro
UNICEF

09:45

Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Adevărul Adevărul,
Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Primarul Baii Mari, Catalin Chereches, este trimis in judecata intr-un nou dosar potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El este acuzat de luare de mita si alte trei infractiuni. De asemenea, trei reprezetanti ai unor societati comerciale sunt acuzati de dare de mita. continuă pe Adevărul

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au trimis in judecata pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, intr-un nou dosar, pentru luare de mita in forma continuata. Conform.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis n judecata ntr-un nou dosar de coruptie

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, care si-a reluat mandatul de edil in luna mai 2017, dupa o decizie a Curtii de Apel Cluj prin care i s-a ridicat masura controlului judiciar, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, pentru fapte de coruptie, relateaza Mediafax.

Catalin Chereches, primar la Baia Mare, trimis (iarasi) in judecata

Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures l-a trimis in judecata pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, intr-un nou dosar, pentru luare de mita in forma continuata, conform site-ului Tribunalului Maramures.

Daniel Dragomir are un nou dosar la DNA pe care-l considera fabricat

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, scrie pe Facebook ca a fost audiat la DNA intr-un nou dosar disjuns din cel in care a fost trimis in judecata. Fostul angajat al Serviciului acuza ca in spatele dosarului se.

Lia Olguta Vasilescu arunca BOMBA: Are un nou dosar la DNA! Probabil ca in perioada urmatoare voi fi chemata si toata presa va veni sa vada corupta de la PSD

Lia Olguta Vasilescu sustine ca are an nou dosar la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Ministrul Muncii a afirmat, luni seara, ca a stat de vorba cu un procuror care i-a spus ca are un dosar in lucru.

Viorica Dancila, amenintata cu un nou dosar penal

Viorica Dancila este amenintata cu un nou dosar penal, dupa cel de inalta tradare. Acuzatiile au legatura de aceasta data cu referendumul controversat pentru revizuirea Constitutiei. Este acuzata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )