Libnet.ro
UNICEF

09:15

Catalin Cristache (PMP), plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT: A afectat siguranta nationala

B1 B1,
Catalin Cristache (PMP), plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT: A afectat siguranta nationala

Presedintele PMP Galati, deputatul Catalin Cristache, a depus plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT. Acesta il acuza pe seful PSD ca a incitat la violenta prin atacurile la adresa. continuă pe B1

Familia Aurei Ion, tanara decedata in Apuseni, a depus o plangere penala impotriva lui Raed Arafat

Familia Aurei Ion, tanara de 23 de ani decedata in accidentul aviatic produs in 2014 in Muntii Apuseni, a formulat o plangere penala la Parchetul instantei supreme impotriva lui Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Mircea Dusa, fost ministru al Apararii si Dorel Gradinaru, fost inspector general al Inspectoratului General al Aviatiei. Actiunea penala este motivata de faptul ca Raed Arafat ar fi solicitat interventia cu un avion SMURD, desi stia, sustin aparatorii familiei Aurei Ion, ca acesta nu are dotarile necesare pentru a interveni pe timp de noapte si in conditii de ceata.

Plangere penala pe numele lui Raed Arafat! Familia Aurei Ion sustine ca s-au incalcat regulile

Sora studentei la Medicina care a murit in accidentul aviatic din muntii Apuseni produs in urma cu 5 ani a depus o plangere penala impotriva lui Raed Arafat. Dosarul se afla in acest moment spre judecare la Curtea Suprema, iar familia tinerei sustine ca avocatul nu a avut acces la probe. Mariana Ciuca sora Aurei [] .

Familia studentei moarte in tragedia din Muntii Apuseni a depus plangere penala pe numele lui Raed Arafat

Sora Aurei Ion, studenta la Medicina care a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni produs in urma cu cinci ani, a anuntat ca a deschis o plangere penala impotriva lui Raed Arafat, secretar de stat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )