Libnet.ro
UNICEF

16:30

CATALIN DRULA: Companiile din subordinea ministerului au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN DRULA: Companiile din subordinea ministerului au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei

Companiile de stat din subordinea Ministerului Transporturilor au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei, o parte din ele fiind cauzate de pandemie. Companiile respective au termen pana azi sa trimita ministrului un plan de reforma si de restructurare, a declarat astazi ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula, in cadrul primei sale conferinte de presa, de la investire. continuă pe Ziarul Bursa

CATALIN DRULA: Companiile cu pierderi trebuie sa vina cu un plan de reforma si restructurare pana vineri

Toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii care au inregistrat pierderi au avut termen pana astazi sa vina cu un plan de reforma si restructurare, deoarece nu mai putem acoperi aceste gauri negre si trebuie sa ajungem la o eficienta si la o normalitate cu aceste societati, a declarat ministrul de resort, Catalin Drula.

Ministrul Transporturilor: Companiile din subordine au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei

Companiile de stat din subordinea Ministerului Transporturilor au avut in 2020 pierderi de sute de milioane de lei, o parte din ele fiind cauzate de pandemie. Companiile respective au termen pana azi sa trimita ministrului un plan de reforma si de restructurare, a declarat vineri ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula, in cadrul primei sale conferinte de presa de la investire.

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, anunta restructurarea companiilor cu pierderi de sute de milioane de lei in 2020

Companiile de stat din subordinea Ministerului Transporturilor care au inregistrat in 2020 pierderi de sute de milioane de lei, o parte din ele fiind cauzate de pandemie au termen pana vineri sa trimita.

CATALIN DRULA: Nu mai accept documentatii facute prost, doar pe principiul lasa ca merge si asa

Etapa de proiectare poate fi facuta profesionist, astfel incat proiectele de infrastructura sa fie implementate la timp, de aceea voi pune accent pe dezvoltarea capacitatii administrative, a declarat, astazi, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Catalin Drula.

Consilierii USR PLUS initiaza un audit extern in Primaria Generala si companiile din subordine

Consilierii USR PLUS au depus, astazi, la Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), un proiect de hotarare pentru contractarea unui audit extern in Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si toate entitatile din subordinea PMB si CGMB.

inghetarea posturilor la stat: Concursurile pentru functiile vacante din cadrul Ministerului Dezvoltarii, suspendate, cu exceptia celor care deruleaza programe cu finantare europeana

Ministrul Devoltarii, Cseke Attila, a anuntatt ca in cadrul institutiei pe care o conduce a decis suspendarea concursurilor pentru posturile vacante din cadrul ministerului, cu exceptia celor care deruleaza.

INS a revizuit in sus estimarile privind dinamica economiei din trimestrul al treilea 2020

Institutul National de Statistica INS) a revizuit in sus estimarile privind dinamica economiei din trimestrul al treile 2020, statisticile indicand un ritm trimestrial de crestere de 5,8% fata de ritmul de 5,6% estimat in luna decembrie. Revenirea economica dupa iesirea din perioada de lockdown de anul trecut a fost sprijinita de politicile fiscale si monetare relaxate implementate de Guvern si BNR, un impact negativ asupra dinamicii economiei continuand sa se simta din sectorul agricol.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )