Libnet.ro
UNICEF

13:30

Catalin Emilian, RTB House: ce bannere mobile au cea mai mare rata de click

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Catalin Emilian, RTB House: ce bannere mobile au cea mai mare rata de click

Cat de eficient este advertising-ul pe terminale mobile si care sunt tendintele pe acest segment? Ce efecte are adblock-ul asupra publicitatii online si, mai ales, ce efecte ar putea avea mutarea utilizatorilor catre smartphone-uri si tablete? Cum se. continuă pe Wall-Street Ro

Din ce este formata cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de BNR

Potriivt raportului anual pe anul 2015, Cea mai mare parte din rezerva valutara administrata de Banca Nationala a Romaniei 57%) a fost investita anul trecut in titluri emise de guverne straine. Moneda europeana a avut cea mai mare pondere in structura rezervelor, de aproape 80%.

Pensii polarizate in Romania: Diferenta intre cea mai mare si cea mai mica este de peste 28.000 lei

Cea mai mare pensie din sistemul public este de 28. 825 lei, iar cea mai mica pensie este de 400 lei, arata datele furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, pentru Agerpres.

Cum arata cea mai veche biblioteca functionala din lume, deschisa publicului dupa 4 ani in care a fost restaurata FOTO

Cea mai veche biblioteca inca functionala din lume a fost deschisa publicului dupa 4 ani in care a trecut printr-o serie de lucrari complexe de restaurare. Aceasta a fost restaurata de un arhitect canadian si pastreaza 4. 000 de manuscrise, printre care legile Coranului sau descrierea sistemul juridic antic al Islamului.

Arafat: Situatia cea mai sensibila in urma inundatiilor este la Gataia, in Timis. Apele au depasit digul

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat miercuri, referindu-se la inundatiile din tara, ca situatia cea mai sensibila, care se afla insa in curs de rezolvare, este in localitatea Gataia din judetul Timis. Apele au depasit digul si au inundat 30 de case. E posibil ca locuitorii sa fie evacuati .

NASA a testat cea mai mare si mai puternica racheta construita vreodata (VIDEO)

Agentia Spatiala Internationala a testat cea mai mai mare si mai puternica racheta construita vreodata. Evenimentul organizat in statul american Utah a adunat sute de curiosi. in timpul.

Toughpad FZ-G1: Cea mai rezistenta tableta cu Windows devine si mai buna

Amatorii de gadgeturi andurante care isi doreau cea mai rezistenta tableta cu o configuratie hardware de actualitate se pot orienta catre Toughpad FZ-G1 de la Panasonic. in teorie, tot mai multi producatori insista pe abilitatile de anduranta ale noilor lor gadgeturi, iar telefoane precum Galaxy S7 se vand mai bine tocmai prin prisma faptului ca [].

Fota: Cea mai importanta relatie militara bilaterala de dezvoltare e cu Statul Major al Armatei Ruse

Fostul consilier prezidential pentru securitate nationala, Iulian Fota, a pledat, marti, in cadrul unei dezbateri despre implicatiile pe care le are schimbarea ordinii internationale asupra Romaniei, ca Bucurestiul ar trebui sa vina cu politici noi atat in zona diplomatiei clasice, cat si a celei militare, precizand ca cea mai importanta relatie militara bilaterala pe care Romania ar trebui sa o dezvolte e cu Statul Major al Armatei Ruse.

Revista presei: Alerta meteo; cea mai mare pensie din Romania; reducerea la impozitul pe locuinte

Un nou cod galben de furtuna, romanul cu cea mai mare pensie din tara si reducerea la impozitul pe locuinte acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe [].

METEO: Cod galben de furtuni si vijelii, in cea mai mare parte a tarii, de la ora 10.00

De marti dimineata, de la ora 10. 00, in Moldova, Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures si la munte vor fi furtuni si ploi torentiale, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Steaua Romana, cea mai moderna rafinarie a Europei la sfarsitul secolului al XIX-lea. A supravietuit peste un secol si distrugerilor din razboaiele mondiale

Rafinaria Steaua Romana de la Campina era, la momentul darii sale in folosinta, in 1897, cea mai mare si mai moderna rafinarie din Europa. in atentia germanilor in ambele conflagratii mondiale, pentru combustibilul necesar uriasei masini de razboi, a fost distrusa in 1916 si in 1944.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )