Libnet.ro
UNICEF

05:45

Catalin Maruta, dezvaluiri despre divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Catalin Maruta, dezvaluiri despre divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Ce s-a intamplat

Catalin Maruta a facut dezvaluiri despre divortul bomba din showbiz-ul romanesc. Ce spune nasul de nunta despre separarea dintre Pepe si Raluca? Iata detalii despre povestea de iubire dintre cei doi. Catalin Maruta, marturii despre divortul bomba. Ce spune nasul despre capatul povestii dintre Pepe si Raluca? Catalin Maruta a expus de la inceput pana . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu a prevestit divortul lui Pepe de Raluca Pastrama? O casatorie fortata, unde nu exista dragoste, ci inselaciune din partea ei

Dupa 8 ani de mariaj, Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Fosta sotie a cantaretului, Oana Zavoranu, a afirmat in urma cu ani de zile ca ea nu crede in iubirea dintre cei doi, ca nu exista compatibilitate, ca vor divorta in aproximativ un an. Iata ca mariajul lor nu a durat 12 luni, ci 8 ani de zile. Au doua fetite impreuna, dar se separa.

O insala pe Andra?! Catalin Maruta a scapat porumbelul, in direct. Toata tara a aflat

Catalin Maruta a scapat o declaratie extrem de picanta in emisiunea de azi. Cunoscutul prezentator de televiziune a adus comentarii interesante in cadrul unui experiment din show. Ce a spus despre sotia sa si in ce postura s-a pus? Catalin Maruta, afirmatie socanta in emisiune Invitat la emisiunea La Maruta, Tavi Pertea a venit cu .

Adrian Nastase, dezvaluiri despre noua sa viata. Cu ce se ocupa acum, de fapt

Adrian Nastase, unul dintre cei mai controversati oameni politici, a oferit astazi un interviu pentru Vorbeste lumea PRO TV), unde a vorbit despre viata sa de acum, nepoti si sotie. Adrian Nastase, despre noua sa viata. Cu ce se ocupa dupa ce a disparut din prim-planul politicii in 2014, Adrian Nastase cunostea din nou libertatea, .

Familia lui Pepe, reactie halucinanta la auzul vestii divortului. Ce a putut sa faca Giani

Familia lui Pepe a avut o reactie halucinanta la auzul vestii divortului dintre cei doi. Giani, fratele lui Pepe a spus ca ii pare rau, dar ca nu poate interveni in familia acestuia. Fratele lui Pepe, Giani, dezvaluiri despre divortul fratelui sau. Ce a spus acesta despre Raluca Pastrama Familia lui Pepe nu a primit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )