Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Maruta, o noua reactie legata de difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui: Valul de reprosuri nefondate a fost mai puternic decat faptele

Adevărul Adevărul,
Catalin Maruta, o noua reactie legata de difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui: Valul de reprosuri nefondate a fost mai puternic decat faptele

Catalin Maruta revine cu un nou mesaj dupa reactiile dure cu privire la decizia de a difuza imagini cu victima violului din Vaslui in cadrul emisiunii pe care o realizeaza la postul Pro TV, La Maruta. Realizatorul considera ca a fost judecat foarte aspru, sustinand ca totul a fost legal. continuă pe Adevărul

Maruta, explicatii dupa difuzarea imaginilor cu victima violului din Vaslui: Avem acordul fetei si al mamei

Catalin Maruta reactioneaza dupa reactiile dure cu privire la decizia de a difuza imagini cu victima violului din Vaslui in cadrul editiei din 21 iulie a emisiunii pe care o realizeaza, La Maruta. Realizatorul TV precizeaza ca postul Pro TV are acorduri scrise atat de la tanara, cat si de la mama acesteia.

PRO TV, veste cumplita dupa difuzarea imaginilor cu fata violata

Dupa ce ProTV a difuzat imagini cu eleva violata din Vaslui audientele nu au fost deloc pe masura asteptarilor sefilor. Emisiunea lui Catalin Maruta a fost devansata de Acces Direct, emisiunea concurenta a.

Bianca Brad il desfiinteaza pe Catalin Maruta, dupa incidentul cu eleva violata. A fost un cosmar!

Realizatorul tv Catalin Maruta a fost acuzat de avocata elevei violate din Vaslui ca a facut publica identitatea acesteia desi a promis ca victima nu va aparea la televizor. Gestul revoltator al lui Maruta.

Andra si Catalin Maruta au devenit parinti pentru a doua oara: cantareata a nascut o fetita

Cantareata Andra 28 de ani) si realizatorul de televiziune Catalin Maruta 37 de ani) au devenit parinti pentru a doua oara, dupa ce artista a nascut, joi dimineata, 23 iulie, o fetita, care a primit numele de Eva Maria Ioana.

Andra si Catalin Maruta au devenit parinti pentru a doua oara: Cantareata a nascut o fetita de nota 10

Andra si Catalin Maruta au devenit, joi, parinti pentru a doua oara. Cantareata a nascut o fetita de nota 10. Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630kg si 50cm - nota 10! Mamica este foarte bine si va.

Cum au profitat Andra si Catalin Maruta de nasterea fetitei lor

Cantareata Andra si sotul ei, realizatorul TV Catalin Maruta, au cerut recoltarea de celule stem la nasterea fetitei lor, Eva Maria Ioana. Copila a venit pe lume joi si a primit nota 10.

PRIMA imagine cu fetita Andrei si a lui Catalin Maruta. Cum arata Eva Maria

Artista Andra Maruta a publicat pe Internet prima imagine cu fetita ei, Eva Maria Ioana, pe care a nascut-o prin cezariana joi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )