Libnet.ro
UNICEF

15:30

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Adevărul Adevărul,
Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august. continuă pe Adevărul

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Predoiu: Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi pe Facebook, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

Alina Gorghiu, despre scandalul din jurul lui Catalin Predoiu: Aceasta tema pe care PSD-ul o flutura impotriva domniei sale nu este nimic altceva decat o ciorba reincalzita

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, pentru PS News, ca prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu nu are niciun fel de calitate in dosarul ce ar fi fost disjuns de DNA din Gala Bute, facand referire.

Catalin Predoiu, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Procurorii au disjuns din dosarul Elenei Udrea o ancheta pe numele lui Catalin Predoiu privind avizele pe care acesta le-a semnat, in calitate de ministru al Justitiei, pentru organizarea Galei Bute, scrie.

Catalin Predoiu: Aproape 80% din promisiunile guvernarii PSD neindeplinite. Ponta, un premier incompetent

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu sustine ca 80% din promisiunile programului de guvernare al PSD nu au fost indeplinite, aratand ca guvernarea PSD este lipsita de curaj, iar Victor Ponta a fost un premier fricos,.

Catalin Predoiu demonteaza realizarile Guvernului. De ce spune ca Ponta este fricos si un pariu pierdut

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca 80% din promisiunile programului de guvernare al PSD nu au fost indeplinite,aratand ca guvernarea PSD este lipsita de curaj, iar Victor Ponta a fost un premier fricos, incompetent, flecar si este un pariu pierdut si o iluzie dezumflata.

Catalin Predoiu, atac la Ponta: Un premier pe cat de fricos, pe atat de demagog, pe cat de incompetent, pe atat de flecar. Conduce dupa modelul nord-coreean

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu continua seria atacurilor la adresa lui Victor Ponta. Premierul din umbra al PNL desfiinteaza programul de guvernare si realizarile cu care se lauda Ponta pe Facebook,.

Discutiile partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august

Discutiile tehnice ale reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august, la Palatul Parlamentului, noteaza Agerpres. in urma discutiilor informale care au avut loc in.

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor reduce cu pana la 30% incepand din 20 august

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu pana la 30% incepand de la jumatatea saptamanii viitoare, urmand sa ajunga la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia si la 70-190.

Top 20 destinatii pentru investitii imobiliare in Europa: Bucurestiul in top

Bucurestiul este in topul celor mai atractive destinatii pentru achizitii de proprietati din Europa, luand in calcul criterii ca randamentele din chirii, potentialul de inchiriere pe cerere locala sau catre turisti, taxele pe venituri din chirii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )