Libnet.ro
UNICEF

22:15

Catalin Predoiu, audiat ca martor la IGPR

B1 B1,
Catalin Predoiu, audiat ca martor la IGPR

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, este audiat in calitate de martor la IGPR, informeaza B1 TV. Dosarul vizeaza presupuse fapte din 2012. La acea vreme, Predoiu era avocat. Ancheta este in rem,. continuă pe B1

UPDATE Catalin Predoiu, audiat la Politie: Am fost chemat sa dau explicatii despre prezenta mea ca avocat intr-un proiect de achizitie a unor companii romanesti de catre o firma straina

Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, membru PNL, este audiat joi la Politia Romana, intr-un dosar care vizeaza activitatea de avocat a acestuia, instrumentat de Parchetul General, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Ulterior, Predoiu a scris pe Facebook ca a fost audiat in calitate de martor si a dat lamuriri despre prezenta sa ca avocat intr-un proiect de achizitie a unui grup de companii romanesti de catre o societate straina.

Catalin Predoiu, audiat in calitate de martor la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice

Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei si actual membru PNL, este audiat joi, in calitate de martor, la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice intr-un dosar care vizeaza activitatea sa ca avocat din 2012.

Catalin Predoiu, audiat la Politie intr-un dosar vizand activitatea lui de avocat

Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, membru PNL, este audiat joi la Politia Romana, intr-un dosar care vizeaza activitatea de avocat a acestuia, instrumentat de Parchetul General, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Catalin Predoiu, audiat intr-un dosar al Parchetului General

Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei si actual membru PNL, este audiat joi la Politie intr-un dosar al Parchetului General. Este un dosar care vizeaza niste intermedieri financiare facute de.

Catalin Predoiu, prima reactie dupa audierea de la Politie

Catalin Predoiu a declarat, dupa audierile de la Politie, ca a fost chemat in calitate de martor intr-un dosar care vizeaza o persoana fizica din Brasov. Am dat declaratii in calitate de martor, legat.

Fostul ministru al Culturii, Ionut Vulpescu, acuzat de PLAGIAT: A copiat pasaje intregi inclusiv de pe Crestinismortodox.ro

Fenomenul plagiatului si impostura academica a acaparat scena politica. Ultimul politician prins cu minciuna este chiar fostul ministru al Culturii, Ionut Vulpescu. Lectorul universitar Catalin Cioaba de la Fac.

Dancila l-a recuperat pe Negrescu. Fostul ministru pentru afaceri europene se intoarce in Guvern. Cum l-a umilit Dragnea pe Negrescu in toamna

Fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, revine in Guvern dupa ce marti, premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Negrescu isi daduse demisia din functia de ministru cu doua luni inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, la presiunea lui Liviu Dragnea.

Liviu Pop loveste din nou. Ce gafa a facut fostul ministru al Educatiei

Senatorul Liviu POp, fost ministru al Educatiei si actual presedinte al Comisiei de invatamant din Senat, a facut o noua gafa, marti seara, in studioul B1 TV, acesta nereusinda sa pronunte corect cuvantul pancarta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )