Libnet.ro
UNICEF

23:00

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Predoiu explica de ce amana o decizie legata de Sectia speciala Despre abrogarea recursului compensatoriu: Reticenta mea a fost legata de o ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta, precizand ca modificarea se va face prin asumarea raspunderii, asa cum a anuntat premierul Ludovic Orban. Predoiu explica, de asemenea, si de ce amana pana anul viitor o decizie legata de controversata lege de anchetare a magistratilor.

Ana Birchall, despre ABROGAREA recursului compensatoriu: Smecheriile Comisiei Iordache vor disparea. Romanii au dreptul si trebuie sa se simta din nou protejati

Fostul ministru al Justitiei in Guvernul PSD, Ana Birchall, saluta votul in favoarea abrogarii recursului compensatoriu dat, marti, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. intr-o postare pe.

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Abrogarea recursului compensatoriu, aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Catalin Predoiu: Lucrurile se indreapta catre o lege

Propunerea de abrogarea recursului compensatoriu a fost adoptata in unanimitate, marti, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat dupa votul deputatilor.

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Ce inseamna abrogarea recursului compensatoriu. Comisia Juridica a adoptat aceasta masura in unanimitate

Comisia Juridica a adoptat, marti, aceasta masura in unanimitate, iar romanii au auzit de aceasta expresie de abrogare a recursului compensatoriu, foarte des, in ultimele zile. Legea urmeaza sa fie votata miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, dupa care va fi pusa in aplicare. Mai mult, a reprezentat o perioada un act normativ destul de controversat, .

Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este esentiala pentru Guvernul PNL

Raluca Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom .

PSD vrea sa le ia fata liberalilor: propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu si anularea pensiilor speciale. Proiectele puse in dezbatere rapida in Parlament

PSD vrea sa le-o ia inainte liberalilor si au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea presedintilor de consilii judetene si eliminarea supraaccizei la carburant. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu si vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe un pachet de legi privind justitia, intre care si cea de abrogare a recursului compensatoriu.

PSD lasa in offside PNL: abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale, puse pe ordinea de zi

PSD a pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu. Decizia vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe un pachet de legi privind justitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )