Libnet.ro
UNICEF

14:00

Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

Ministrul Justitie nu este de acord cu pensiile speciale ale magistratilor. Catalin Predoiu sustine ca veniturile magistratilor sunt unul dintre motivele pentru care au dus la criza din justitie. Vom. continuă pe B1

CATALIN PREDOIU, DESPRE DIICOT: E incarcata excesiv cu cauze minore, afectand concentrarea pe marile grupari de crima organizata

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu considera ca DIICOT e incarcata excesiv cu cauze minore, afectand concentrarea pe marile grupari de crima organizata si ca acest lucru trebuie corectat. De asemenea, in opinia sa, institutia trebuie sa comunice profesionist in cazurile complexe, informeaza News. ro.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate

Presedintele ALDE a declarat ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anum.

Tariceanu, despre pensiile speciale: Excesele trebuie corectate pentru a nu crea tensiuni sociale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica si intr-o anumita scara, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu.

Iohannis, despre pensiile speciale: Trebuie eliminate la un moment dat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca toate pensiile speciale trebuie eliminate la un moment dat, pentru ca nu este normal sa avem mai multe categorii de beneficiari, dupa criterii diferite, singurul unanim acceptat fiind cel al contributiei.

Cat ne costa pensiile speciale ale magistratilor

Pensiile speciale ale magistratilor, fosti judecatori si procurori, sunt, in medie, de 13,6 ori mai mari decat o pensie de rand, suma uriasa cu atat mai mult cu cat 92% din valoare este suportata din buzunarele tuturor romanilor care platesc taxe si impozite.

Pensiile speciale rastoarna justitia. Grefierii au intrat in greva generala. Ce spune ministrul Catalin Predoiu

Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privintapensiilor speciale. Desi are parte de o opozitie puternica pe acest proiect, mai ales din partea PSD-istilor care l-au amenintat cu omotiune simpla in Parlament, ministrul este optimist. Argumentul sau principal a constat in faptul ca nu mai pot exista doua Romanii.

Catalin Predoiu, la aniversarea DIICOT: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a participat la reuniunea organizata cu prilejul implinirii a 15 ani de la infiintarea DIICOT, unde a precizat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor pentru motivele pe care le-a prezentat public si a atras atentia ca seful CSM trebuie ales cu majoritate, nu la limita.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a anuntat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie, date fiind opiniile magistratilor si criticile formulate in rapoartele.

Catalin Predoiu si ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, intalnire pentru statutul rezidentilor. S-a discutat si despre recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, la cererea acestuia pentru a discuta despre cooperarea judiciara internationala si despre statutul cetatenilor romani rezidenti in Marea Britanie si al celor britanici rezidenti in Romania. Tema a fost abordata avand in vedere iminenta iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Catalin Predoiu explica de ce nu a votat pentru noul sef al CSM: Presedintele nu trebuie determinat pe baza votului decisiv al unui factor politic

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a oferit pentru prima data explicatii cu privire la decizia sa de a se abtine de la votul pentru noul presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii, explicand ca acesta nu trebuie ales de un factor politic. Decizia de marti a lui Predoiu a dus la blocarea procedurii de alegere, decizia fiind amanata din cauza egalitatii de voturi din CSM.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )