Libnet.ro
UNICEF

19:45

Catalin Predoiu: Masurile economice USL sunt aberante.

România Liberă România Liberă,
Catalin Predoiu: Masurile economice USL sunt aberante.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca PDL se opune masurilor economice anuntate de USL creeaza un cerc vicios al mediului de afaceri romanesc, pentru ca nu stimuleaza producerea de venituri. Suprataxarea va duce la disparitia banilor din economie si va duce la evaziune fiscala. Guvernul USL e un guvern taxator . ), care da cu o mana si ia cu trei, a spus Predoiu. Citeste si: Ialomitianu: PDL va depune motiune simpla fata de situatia economica a . continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu: Guvernul USL da dovada de autism politic. Cand un comisar iti atrage atentia, nu persiflezi

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca masurile economice luate de Guvernul USL sunt aberante si vor bloca si mai mult economia Avem de-a face cu masuri aberante care vor bloca si mai.

Catalin Predoiu: Romania are nevoie de o noua strategie in agricultura.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca Romania are nevoie de o noua strategie pentru exploatarea resurselor din agricultura. Avem nevoie de o noua gandire strategica pentru resursele energetice, agricultura si mai ales pentru resursele umane. Putem hrani o Europa intreaga si totusi noi inca mai cumparam de la altii, a spus Catalin Predoiu. Prim-vicepresedintele PDL a mai declarat ca noua strategie pentru viitorul Romaniei trebuie sa fie rezultatul dezbaterilor intre .

Catalin Predoiu i-a convins pe democrat-liberalii salajeni ca este mai bun decat Gheorghe Falca

Desi a ajuns in partid cu numai cinci luni in urma, Catalin Predoiu a reusit sa-i convinga pe democrat-liberalii salajeni sa-i acorde increderea lor pentru alegerile prezidentiale de anul viitor, obtinand la scrutinul intern de sambata, din Salaj, un scor zdrobitor: aproape 85 la suta din voturile exprimate.

Catalin Predoiu, candidatul democrat-liberalilor din regiunea Nord-Vest la prezidentiale

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest au votat, sambata, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, care a obtinut 77,31% din voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68 % din voturi. Singurul judet unde a castigat Falca este Clujul.

Catalin Predoiu, votat viitorul candidat PDL la prezidentiale, la alegerile din regiunea Nord-Vest

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest l-au votat, ieri, pe Catalin Predoiu drept viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale, informeaza sursele de presa. Domnia sa a obtinut 77,31% dintre voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68%.

Catalin Predoiu, desemnat candidatul la alegerile prezidentiale de democrat-liberalii din regiunea N-V

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest au votat, sambata, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, care a obtinut 77,31% din voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68 % din voturi, relateaza Mediafax.

Membrii PDL din nord-vestul tarii il vor pe Catalin Predoiu candidat la prezidentiale

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest au votat, sambata, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, care a obtinut 77,31% din voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68 % din voturi,.

Candidat la prezidentiale: Catalin Predoiu versus Gheorghe Falca

Democrat-liberalii din cele sase judete ale regiunii Nord-Vest au votat, sambata, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale sa fie Catalin Predoiu, care a obtinut 77,31% din voturi, in timp ce Gheorghe Falca a adunat 22,68 % din voturi,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )