Libnet.ro
UNICEF

20:45

Catalin Predoiu, se retrage din cursa pentru sefia PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalin Predoiu, se retrage din cursa pentru sefia PNL

Vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu a anuntat pe pagina personala de Facebook ca se va retrage din cursa pentru sefia PNL, explicand alegerea facuta prin faptul ca a inteles ca ceea ce el ar oferi pentru functia de presedinte PNL nu coicide vederilor liderilor de organizatii. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Predoiu anunta pe Facebook ca se retrage din cursa pentru sefia PNL/ Predoiu, in aprilie: Nu ma retrag

Am inteles ca simplii membri PNL isi doresc succesul partidului dobandit prin lupta politica cu PSD, isi doresc profesionalism si promovarea valorilor in partid, transparenta si democratie interna, europenism si bunastare pentru romani. Am inteles in acelasi timp ca ceea ce ofer eu pentru functia de Presedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizatii. Pentru proiectul propus de mine pentru sefia PNL, acum nu se poate!, a scris Predoiu pe Facebook. Catalin Predoiu, pe 22 aprilie: Nu ma retrag din cursa pentru presedintia PNL. Cu cat mai mult vorbesc ei despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez.

Catalin Predoiu si-a anuntat retragerea din cursa pentru sefia PNL

Catalin Predoiu a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia PNL deoarece a constatat ca propunerile sale nu coincid cu vederile liderilor organizatiilor judetene de partid. Dragi prieteni, am.

Predoiu se retrage din cursa pentru sefia PNL: Ceea ce ofer eu nu coincide cu vederile liderilor de organizatii

Catalin Predoiu a anuntat, marti seara, pe Facebook ca se retrage din cursa pentru presedintia PNL deoarece a constatat ca oferta sa nu coincide cu vederile liderilor de organizatii judetene ale partidului, dupa ce in urma cu doua saptamani nega posibilitatea retragerii candidaturii.

Rasturnare de situatie in PNL! Catalin Predoiu s-a retras din cursa pentru sefia partidului

Prim-vicepresedintele liberal Catalin Predoiu anunta ca nu mai candideaza la sefia Partidului National Liberal PNL). Am informat acum cateva minute membrii BPN al PNL ca am luat.

Ludovic Orban se lauda cu sustinerea a 24 de presedinti de filiale pentru sefia PNL

Liberalul Ludovic Orban a declarat marti ca este sustinut de 24 de presedinti de filiale pentru presedintia PNL, un numar semnificativ de parlamentari, opt primari de municipii resedinta de judet.

UPDATE Ludovic Orban spune ca are sustinerea a 24 de presedinti de filiale pentru sefia PNL

Fostul deputat Ludovic Orban s-a intalnit la Parlament cu circa 60 de liberali care il sustin in cursa pentru presedintia PNL, intre acestia numarandu-se liderii unor filiale si actuali sau fosti parlamentari. Dupa intalnire, Orban a declarat ca are sustinerea a 24 de presedinti de filiale, a unui numar semnificativ de parlamentari, a opt primari de municipii resedinta de judet si trei presedinti de consilii judetene.

Catalin Predoiu a anuntat ca nu mai candideaza la functia de presedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a anuntat marti seara ca nu mai candideaza, in luna iunie, la functia de presedinte al Partidului National Liberal.

Ludovic Orban, intalnire cu lideri de filiale si parlamentari care il sustin la sefia PNL in Parlament/ Busoi, sustinut de liderii filialelor de sector, fara sectorul 2

Fostul deputat Ludovic Orban s-a intalnit la Parlament cu circa 60 de liberali care il sustin in cursa pentru presedintia PNL, intre acestia numarandu-se liderii unor filiale si actuali sau fosti parlamentari. Cu putin timp inainte ca intalnirea sa inceapa, PNL a transmis un comunicat in care anunta ca filialele sectoarelor din Bucuresti, cu exceptia sectorului 2, precum si conducerea filialei Bucuresti il sustin pe Cristian Busoi, care si-a anuntat vineri candidatura la presedintia partidului, in conditiile in care Busoi este presedintele PNL Bucuresti.

O noua lovitura pentru Dreapta franceza: Nepoata lui Marine Le Pen se retrage din politica. Tanara de 27 ani era considerata speranta Frontului National

Marion Marechal-Le Pen, nepoata liderului Frontului National, Marine Le Pen, a anuntat ca se retrage din politica. Deocamdata decizia a fost comunicata doar catorva apropiati, urmand ca.

Predoiu arunca prosopul inainte de meci. Pe cine avantajeaza retragerea premierului din umbra

Deputatul Catalin Predoiu a anuntat ca se retrage din cursa pentru presedintia PNL deoarece a constatat ca oferta sa nu coincide cu vederile liderilor de organizatii judetene ale partidului, dupa ce in urma cu doua saptamani nega intoxicarile privind posibila sa iesire din aceasta lupta politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )