Libnet.ro
UNICEF

07:15

Catalin Predoiu sustine ca va avansa cu Ciprian Ciucu in sensul tandemului primar-viceprimar

B1 B1,
Catalin Predoiu sustine ca va avansa cu Ciprian Ciucu in sensul tandemului primar-viceprimar

Catalin Predoiu, propunerea PNL pentru Primaria Generala, a declarat ca a avut o discutie cu Ciprian Ciucu si ca, in zilele urmatoare, acesta, in calitate de membru PNL, i se va alatura. continuă pe B1

Monica Macovei nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei din cauza negocierilor cu PNL. Surse: Ciucu a batut palma cu Predoiu

M10 Bucuresti, partidul condus de Monica Macovei, nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL, se arata intr-un comunicat remis azi de M10. Potrivit unor surse politice, Ciprian Ciucu s-a inteles cu Catalin Predoiu sa intre in PNL, chiar daca liberalii nu-l vor desemna candidat la Primaria Capitalei.

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

Predoiu vrea sa faca tandem cu Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, isi va asuma candidatura la Primaria Capitalei, inlocuindu-l pe Marian Munteanu, precizand ca a luat decizia dupa consultari cu liderii PNL.

Ciprian Ciucu negociaza intrarea in PNL: M10 nu il mai sustine la Primaria Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Alina Gorghiu: Catalin Predoiu este sustinut din interiorul partidului in mod ferm, neechivoc. Este un adversar redutabil pentru PSD (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi ca partidul sustine in mod ferm candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Generala a Capitalei. PNL a parcus pasii procedurali pentru validarea.

Surse: Cum ajunge Ciprian Ciucu sa deschida lista de candidati ai PNL

Ciprian Ciucu ar urma sa deschida lista de candidati ai PNL la functia de consilier general la Primaria Capitalei in locul lui Marian Munteanu, validat initial pe primul loc, au declarat joi surse din PNL, po.

Surse: Ciprian Ciucu ar urma sa deschida lista de candidati ai PNL la CGMB

Ciprian Ciucu ar urma sa deschida lista de candidati ai PNL la functia de consilier general la Primaria Capitalei in locul lui Marian Munteanu, validat initial pe primul loc, au declarat joi, pentru Agerpres, surse din PNL. Marian Munteanu si-a anuntat miercuri retragerea din pozitia de candidat al PNL la Primaria Capitalei, automat acesta urmand sa fie inlocuit si de pe lista de consilieri municipali, au precizat sursele citate. Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat marti seara lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, precizasera, miercuri, surse din cadrul formatiunii.

Macovei i-a restras sprijinul candidatului sau pentru Capitala. Ce a facut Ciprian Ciucu

Monica Macovei s-a suparat pe candidatul pe care il sustinea pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, si i-a retras sprijinul, potrivit Gandul. info. Organizatia din Bucuresti a Partidului M10.

M10 isi retrage sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )