Libnet.ro
UNICEF

23:00

CATALIN RADULESCU: Plangerea impotriva presedintelui va fi facuta la Parchet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN RADULESCU: Plangerea impotriva presedintelui va fi facuta la Parchet

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a sustinut, astazi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis va fi facuta la Parchet, adaugand ca seful statului a mintit, iar minciuna este socotita inalta tradare. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca se discuta prea mult despre Ordonanta pe amnistie si gratiere si ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa o puna in practica urgent. Eu.

CATALIN RADULESCU DESPRE AMNISTIE SI GRATIERE: OUG trebuie sa cuprinda si faptele de coruptie

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca faptele de coruptie trebuie incluse in ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea.

Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Ordonanta de Urgenta pe aministie si gratiere trebuie pusa in practica urgent de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa vizeze si faptele de coruptie, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat, a afirmat Radulescu.

Catalin Radulescu Mitraliera, autorul unor neadevaruri celebre, il ACUZA pe Klaus Iohannis de inalta tradare pe motiv ca a mintit la televizor

Plangerea penala pentru inalta tradare indreptata impotriva lui Klaus Iohannis ar fi motivata de faptul ca presedintele a mintit fabulos la televizor si de faptul ca si minciuna este socotita inalta.

SERBIA: Proteste de amploare impotriva presedintelui Aleksandr Vucici

Mii de persoane au manifestat in centrul Belgradului, sfidand o ninsoare puternica, in semn de protest fata de violenta presedintelui sarb Aleksandr Vucici si a coalitiei sale fata de opozitie si presa, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )