Libnet.ro
UNICEF

19:15

CATALIN RADULESCU, PSD: Decizia ICCJ - o executie a anilor '50

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN RADULESCU, PSD: Decizia ICCJ - o executie a anilor

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, astazi, ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor '50. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Radulescu despre decizia in cazul Dragnea: O executie a anilor 50; ii suntem alaturi, sa fie tare

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor 50. O sa se bucure cei care au votat ieri si probabil ca oamenii care au primit pensiil.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Catalin Radulescu ii mitraliaza pe bugetari si pensionari si le spune sa dea banii inapoi

Catalin Radulescu, a. k. a. Deputatul Mitraliera, cum este poreclit, profund afectat de condamnarea lui Dragnea la inchisoare cu executare, a rabufnit si le-a aratat tuturor romanilor adevarata fata a actualului PSD si guvern Dancila. PSD iti da, PSD iti ia! Ai crezut vreodata ca PSD a mai si dat ceva, in comparatie cu alte partide? Adevarul [] .

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Eu ii rog pe medicii care au primit de patru ori salariul sa il dea inapoi sau sa plece din tara. Dati in cap, violati ca de azi asta e trendul in Romania (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a rabufnit dupa anuntul condamnarii lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Radulescu a lansat u.

Delir al lui Radulescu, PSD: Singura greseala? Ca n-am dat amnistia!

Catalin Radulescu, deputat PSD, supranumit deputatul mitraliera, a declarat in direct la Digi24 ca SINGURA greseala a partidului pe care il reprezinta este ca nu au dat inca din primul an de cand au venit la putere amnistia.

Dan Barna, despre decizia iCCJ in cazul Dragnea: O dovada a independentei magistratilor

Liderul USR Dan Barna a declarat, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca sentinta este o dovada a independentei magistratilor. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a.

DAN BARNA, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Decizia ICCJ - o dovada a independentei magistratilor

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, s afirmat, astazi, presedintele USR, Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )