Libnet.ro
UNICEF

08:15

Catalin Radulescu solicita intrunirea Comitetului Executiv al PSD pentru a discuta despre schimbarea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Catalin Radulescu solicita intrunirea Comitetului Executiv al PSD pentru a discuta despre schimbarea Guvernului

Deputatul PSD Catalin Radulescu solicita intrunirea Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuala schimbare a Guvernului dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose si insubordonarea sa fata de deciziile partidului. continuă pe Adevărul

PSD Vaslui cere intrunirea Comitetului Executiv de urgenta

Oganizatia PSD Vaslui solicita intnirea de urgenta a Comitetului Executiv. Luni sau marti este data propusa pentru aceasta sedinta. Organizatia s-a intrunit vineri in prezenta lui Liviu.

Deputatul mitraliera cere PSD retragerea sprijinului politic pentru Tudose-Ciolacu

Deputatul PSD Catalin Radulescu solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD in vederea retragerii sprijinului politic pentru echipa formata din premierul Mihai Tudose si vicepremierul Marcel Ciolacu.

Deputatul Catalin Radulescu (PSD): Bravo, Carmen Dan, sah mat! Solicit CEX al partidului retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Bravo, Carmen Dan, sah mat!Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari, daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie, a scris pe contul sau de Facebook deputatul PSD Catalin Radulescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )