Libnet.ro
UNICEF

06:15

Catalin Scarlatescu, adevarul despre debutul in televiziune. Ce a recunoscut vedeta Antena 1

Playtech Playtech,
Catalin Scarlatescu, adevarul despre debutul in televiziune. Ce a recunoscut vedeta Antena 1

Pentru multi numele lui Catalin Scarlatescu este sinonim cu Chefi la Cutite, emisiunea concurs de cooking de la Antena 1. Alaturi de ceilalti doiparteneri, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, celebrul Chef face deliciul multor fani. Catalin Scarlatescu, adevarul despre debutul in televiziune Celebrul chef, pe cat de impunator si fioros pare, pe-atat de emotionat a . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Adevarul despre relatia dintre Razvan Simion si noua iubita: Sunt la inceput, dar el nu e pregatit

Razvan Simion, vedeta Antena 1, are o noua iubita si nu se sfieste nici pe departe sa se ascunda, insa relatia lor nu este chiar asa cum cred cei din jur. Nu are o relatie stabila! Au trecut trei luni de cand Razvan Simion a anuntat despartirea de Lidia Buble, pe care a iubit-o extraordinar .

Ce emisiune va avea Denise Rifai la Kanal D. S-a aflat acum tot adevarul despre mutarea ei!

Denise Rifai este oficial vedeta Kanal D. Prezentatoarea TV se va afla fata in fata cu o serie de personalitati din diferite domenii de activitate, intr-un memorabil exercitiu de sinceritate. Jurnalista spune despre noul inceput ca este o obligatie personala de a face cea mai buna emisiune dintre cele noi asteptate in aceasta toamna, mai .

Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dezvaluiri din culisele Kanal D

Una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii de stil de pe Kanal D a decis sa paraseasca show-ul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Acesta este adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities Plecarea Calinei Dumitrescu de la .

George Burcea, dezvaluiri incendiare! Adevarul despre mariajul cu Andreea Balan. Ce s-a intamplat in 2017

George Burcea, concurent in emisiunea Ferma Oraseni versus Sateni, a facut dezvaluiri despre despartirea de Andreea Balan. Actorul a facut vorbit despre motivul despartirii, precum si de momentul care a dus la separare. George Burcea, dezvaluiri fara perdea despre casatoria cu Andreea Balan. De ce s-a ajuns aici George Burcea numai are nimic pentru Andreea .

Adevarul despre Jador a iesit la iveala! Acuzatii grave: A devenit un om foarte rau, care calca pe alti oameni

Povestea din spatele succesului lui Jador este crunta. Statea intr-o casa cu cateva camere pe care le impartea cu fratii si parintii sai, ale caror gemuri erau acoperite cu prelate, iar grija zilei de maine era cel mai mare stres. Toate acestea nu au reprezentat un impediment pentru ca Remus Ionut Dumitrache sa isi gaseasca .

Audrey Hepburn: adevarul despre cele doua mari iubiri ale sale. Marturisirile barbatului de care ea s-a indragostit pe cand era maritata

Doua mariaje, mai multe dezamagiri si infidelitati care i-au frant inima. Actrita care a ramas un simbol al elegantei si feminitatii nu a avut o viata sentimentala simpla. Cel dintai barbat care i-a marcat viata a fost o aparitie surprinzatoare la acea vreme.

EXCLUSIV COVID-19. Adevarul despre vitamina C. Cat de mult ajuta, de fapt

Vitamina C a devenit unul dintre cele mai solicitate produse din farmacii, in timpul pandemiei. Cererea masiva a inceput din martie, cand au aparut diferite dezbateri mai serioase sau mai in gluma despre masura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )