Libnet.ro
UNICEF

10:30

Catalin Tolontan renunta la sefia Gazetei Sporturilor

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan renunta la sefia Gazetei Sporturilor

Catalin Tolontan anunta ca renunta la functia de redactor-sef al Gazetei Sporturilor, dupa 21 de ani. Am fost cel mai norocos redactor-sef posibil, la ProSport si la Gazeta Sporturilor, lucrand, de-a. continuă pe Antena3

Catalin Tolontan renunta la functia de redactor-sef al GSP: Vom continua sa lucram la investigatii. Cine ii va lua locul

Catalin Tolontan renunta la functia de redactor-sef al Gazetei Sportului, insa precizeaza ca ramane in echipa si se va concentra pe investigatii. Jurnalistul a anuntat si cine ii va lua locul.

Catalin Tolontan renunta la functia de redactor-sef al Gazetei Sporturilor. Cine l va nlocui

Catalin Tolontan a anuntat miercuri, peFacebook, ca se retrage din functia de redactor-sef al Gazetei Sporturilor, dar ca va scrie in continuare, iar investigatiile vor fi mai multe si din mai multe domenii, nu doar din sport si sanatate. Postul sau va fi preluat de catre Catalin Tepelin, care, subliniaza Tolontan, lucreaza in redactia Gazeta Sporturilor de cand abia implinise 18 ani.

Catalin Tolontan a plecat de la conducerea GSP: Ce va face in continuare jurnalistul si cine va fi noul redactor-sef

Anunt bomba in presa din Romania! Dupa 21 de ani, Catalin Tolontan nu va mai fi redactor-sef la Gazeta Sporturilor. Dupa 21 de ani ca redactor-sef, e timpul sa predau responsabilitatea lui Catalin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )