Libnet.ro
UNICEF

05:30

Catalina Ponor - aur si argint la concursul de retragere din gimnastica

România Liberă România Liberă,
Catalina Ponor - aur si argint la concursul de retragere din gimnastica

La finalul celor 26 de ani de cariera, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, cu 5 medalii la Jocuri, tot atatea la Mondiale si 13 medalii la Europene, a cucerit, sambata, la concursul Abierto Mexicano de Gimnasia, desfasurat la Ciudad de Mexico, in sala Juan de la Barrera, medaliile de aur la exercitiile de la barna si sol. continuă pe România Liberă

Gimnastica: Catalina Ponor, aur si argint la ultimul concurs din cariera, Abierto Mexicano de Gimnasia

Ca si in cei 26 de ani de cariera, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, cu 5 medalii la Jocuri, tot atatea la Mondiale si 13 medalii la Europene, a cucerit si la concursul de retragere, sambata, la 'Abierto Mexicano de Gimnasia', desfasurat la Ciudad de Mexico, in sala Juan de la Barrera', medaliile de aur la exercitiile de la barna si sol, aparatele ei favorite, precum si argint la individual compus.

Catalina Ponor si-a incheiat cariera de peste 25 de ani, la concursul Abierto Mexicano de Gimnasia

Gimnasta Catalina Ponor a participat, sambata, la ultimul concurs din cariera, in Mexic, la Abierto Mexicano de Gimnasia. La 30 de ani, din care peste 25 dedicati gimnasticii, Catalin.

Tripla CAMPIOANA Catalina Ponor isi incheie cariera in acest weekend, in Mexic

Catalina Ponor spune Adio! gimnasticii la 30 de ani, iar ultima reprezentatie in fata spectatorilor o da, in acest weekend, in Mexic, scrie Prosport. Tripla campioana olimpica la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )